Quantcast

Στο μεταξύ, ο Sean Penn πήγε στην Ουκρανία να γυρίσει ντοκιμαντέρ για την ρωσική εισβολή

Ε, θα πείτε, τι πιο σύνηθες να συμβεί;

THE NERDSTREAM

28 Φεβρουαρίου 2022

Είναι γνωστό πως ζούμε σε ένα σουρεαλιστικά δυστοπικό simulation που δυστυχώς έχει γίνει υπερβολικά πραγματικό, αλλά ακόμα υπάρχουν πράγματα που καταφέρνουν να μας εκπλήξουν. Ναι, ακόμα και στον ζοφερό πόλεμο στην Ουκρανία. Και όχι, δε μιλάμε μόνο για το γεγονός ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky είχε δανείσει τη φωνή του στον Paddington, παρότι αξίζει να σταματήσουμε μισό λεπτό ώστε να το εκτιμήσουμε στην ολότητά του:

Μιλάμε επίσης λοιπόν για ότι τις προηγούμενες μέρες μαθεύτηκε πως ο Sean Penn πήγε στην Ουκρανία ώστε να γυρίσει ντοκιμαντέρ για την ρωσική εισβολή. Και μάλιστα η είδηση κυκλοφόρησε αρχικά επειδή την Πέμπτη ο ηθοποιός εθεάθη να παρακολουθεί μια συνέντευξη τύπου όπου Ουκρανοί αξιωματούχοι ενημέρωναν τους δημοσιογράφους σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης.

Αργότερα η είδηση επιβεβαιώθηκε από το Vice Studios, το οποίο έστειλε τον Penn να καλύψει δημοσιογραφικά την εισβολή σε μια συμπαραγωγή με τα Vice World News και Endeavor Content. Για την ακρίβεια, ο Penn είχε επισκεφθεί ήδη μια φορά τη χώρα το Νοέμβριο του 2021 ώστε να προετοιμαστεί για το ντοκιμαντέρ, αλλά όσο να πεις είναι εντυπωσιακό ότι αποφάσισε να σκάσει μύτη μέσα στο μάτι του κυκλώνα.

Άγνοια κινδύνου; Sigma male mindset; Αξιοζήλευτη αφοσίωση στην αναζήτηση της αλήθειας; Θα αφήσουμε ανοιχτά τα ερωτήματα, φίλες και φίλοι.

Best of internet