Quantcast

Ένας θάνατος κι ένας τραυματισμός από ατύχημα με prop όπλο στα γυρίσματα της ταινίας του Alec Baldwin

Η διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins έχασε τη ζωή της κι ο σκηνοθέτης Joel Souza βρίσκεται στο νοσοκομείο

THE NERDSTREAM

22 Οκτωβρίου 2021

Ήταν το πιο σοκαριστικό πράγμα που είδαμε σήμερα το πρωί καθώς χαζεύαμε την κινηματογραφική επικαιρότητα. Μοιάζει απίστευτο, αλλά χτες ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του κι ένας ακόμα τραυματίστηκε από ατύχημα με prop όπλο σε κινηματογραφικό σετ στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, στα γυρίσματα της western ταινίας Rust στο Bonanza Creek Ranch, το όπλο που κρατούσε ο Alec Baldwin εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins και να τραυματιστεί ο σκηνοθέτης Joel Souza, ο οποίος νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ακόμα δεν είναι γνωστές οι συνθήκες στις οποίες συνέβη το ατύχημα, ούτε έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε οποιονδήποτε, μιας και η έρευνα των αρχών παραμένει ανοιχτή ως προς τις ευθύνες του συμβάντος από την πλευρά της παραγωγής. Η 42χρονη Hutchins διακομίστηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

RIP στην καλλιτέχνιδα, είναι απαίσιο πράγμα να σκοτώνεσαι με τέτοιον τρόπο την ώρα που αφοσιώνεσαι στην τέχνη που αγαπάς, και είναι αηδιαστικό να βλέπουμε να χρησιμοποιείται αυτό που έγινε ως clickbait τίτλος ώστε να δοθεί μια λανθασμένη και πιο γαργαλιστική εικόνα για το συμβάν.

Best of internet