Quantcast

Το Netflix ψάχνει τρόπους να καταστείλει το μοίρασμα κωδικών, θα αντιμετωπίσει τη δίκαιη οργή μας

THIS MEANS WAR

THE NERDSTREAM

12 Μαρτίου 2021

Ναι, έχουμε φτάσει λοιπόν σε αυτό το σημείο. Το Netflix δεν είναι αρκετά ικανοποιημένο με το ότι έχει κατακτήσει όλη τη ζωούλα μας, αλλά τώρα ψάχνει και τρόπους να καταστείλει το γεγονός ότι μοιραζόμαστε κωδικούς μεταξύ μας. Κι αυτό, παρότι σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να μας γλιτώσει από κάποιους ξενιστές που παρασιτούν στο account μας, γενικά δεν είναι καλή φάση.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, κάποιοι χρήστες της πλατφόρμας που πήγαν να δουν Netflix με κωδικό άλλου συνάντησαν μια προειδοποίηση που τους έλεγε: “If you don’t live with the owner of this account, you need your own account to keep watching”, εμποδίζοντας τους να συνεχίσουν την παρακολούθηση. Να πώς έμοιαζε:

Έπειτα, εκπρόσωπος του Netflix επιβεβαίωσε πως πρόκειται πράγματι για ένα δοκιμαστικό feature ώστε να περιοριστεί αυτή η έμμεση “πειρατεία” (ούτε καν) μέσα από το verification του κάθε χρήστη που παρακολουθεί κάτι στην πλατφόρμα μια δεδομένη στιγμή. Τουλάχιστον μίζερο, θα πούμε εμείς, το να έχεις κατακτήσει τόσο μεγάλο μέρος της entertainment πίτας και να κυνηγάς τους ανθρώπους που μοιράζονται κωδικούς για να δουν σειρούλα.

Best of internet