Quantcast

Η Disney απολύει την Gina Carano από το The Mandalorian γιατί έχει ακροδεξιές πινακίδες

Σε μια εξαιρετικά ψύχραιμη δήλωση, η ηθοποιός συνέκρινε το να είσαι Ρεπουμπλικάνος στην Αμερική σήμερα με το να ήσουν Εβραίος στο Ολοκαύτωμα

THE NERDSTREAM

11 Φεβρουαρίου 2021

Η Lucasfilm, ιδιοκτησίας Disney, ανακοίνωσε χτες το βράδυ πως η Gina Carano, πρώην αθλήτρια ΜΜΑ και νυν ηθοποιός του The Mandalorian, απολύεται από την παραγωγή της σειράς λόγω ενός μπαράζ “καταδικαστέων κι απαράδεκτων” ποστ στα social media την ώρα που βρισκόταν στα σχέδια έως κι η πιθανότητα να αποκτήσει δική της spinoff σειρά ως Cara Dune.

Εδώ και μήνες η Carano έχει προκαλέσει φουλ αντιδράσεις με τα ποσταρίσματά της, τα οποία θα λέγαμε ότι κυμαίνονται στα πλαίσια της ψεξασμένης τραμπικής ακροδεξιάς, αν θέλετε. Μετά από συνεχές σερί δημοσιεύσεων που αφορούσαν θεωρίες συνομωσίες, τραμπική προπαγάνδα, θέσεις ενάντια στα εμβόλια και τις μάσκες covid και τα σχετικά, η Disney έφτασε στην απόφαση απόλυσης μετά από ένα εξαιρετικά ψύχραιμο ποστ της ηθοποιού στο Instagram όπου συνέκρινε το να είσαι Ρεπουμπλικάνος στις ΗΠΑ σήμερα με το να ήσουν Εβραίος στο Ολοκαύτωμα.

Δείτε εδώ το επίμαχο ποστ που, μεταξύ άλλων, οδήγησε και το πρακτορείο που την εκπροσωπεί επαγγελματικά στο να την διώξει από τις τάξεις του:

Στο μεταξύ, η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες από τον τρίτο κύκλο του The Mandalorian:

Best of internet