Quantcast

Υπάρχει επισήμως πλέον πραγματικό hoverboard που λειτουργεί, το μέλλον μπορεί επιτέλους να αρχίσει

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΣΕΙΣ

THE NERDSTREAM

15 Ιανουαρίου 2021

Έχουν περάσει κιόλας 6 χρόνια από την 2015 που περιμέναμε να δούμε αν το μέλλον που μας υποσχέθηκε το Back to the Future II το 1989 θα έβγαινε πραγματικό. Και ναι, ενώ έχουμε καταγράψει τους τρόπους με τους οποίους οι προφητείες της ταινίας επιβεβαιώθηκαν, υπήρχε ακόμα ένα κενό. Το σημαντικότερο. Ένα αληθινά λειτουργικό hoverboard. Όχι clickbait και μαλακίες. Να δουλεύει κανονικά.

Μετά από χρόνια ημι-αποτυχημένων και υπερ-αποτυχημένων δοκιμών, επιτέλους λίγο φως στο τούνελ από την επιστημονική κοινότητα που δεν έχει χρόνο για covid και μαλακίες αλλά ασχολείται με τα πραγματικά φλέγοντα ζητήματα του πλανήτη μας. Λύσεις υπάρχουν, λοιπόν, αλλά υπό σοβαρές προϋποθέσεις.

Ένας φοιτητής του  University of Waterloo που λέτε συνεργάστηκε με το YouTube κανάλι The Hacksmith για να φτιάξουν ένα πραγματικά λειτουργικό hoverboard και το πράγμα, περιέργως, πήγε φουλ καλά. Αν τυχόν βαριέστε να το δείτε όλο, τέτοιοι αρνητές της επιστήμης που είστε, προχωρήστε κατευθείαν στο 11ο λεπτό που αρχίζουν οι δοκιμές.

Να πέσει το βίντεο:

Best of internet