Quantcast

Ο Arnold Schwarzenegger αποκαλεί τον Trump χειρότερο πρόεδρο ever κρατώντας το σπαθί του Conan

Κανείς δεν ξέρει πια με σιγουριά αν ζούμε στο καλύτερο ή το χειρότερο timeline

THE NERDSTREAM

11 Ιανουαρίου 2021

Αν μη τι άλλο, τα γεγονότα της περασμένης βδομάδας με το ντου του καρναβαλικού ακροδεξιού όχλου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ κατάφεραν τόσο να κάνουν ένα εξαιρετικό ποδαρικό στο 2021 όσο και να ξεκινήσουν ένα υπέροχο ντόμινο εξελίξεων που ξεκινάει από μια πλημμύρα memes και φτάνει μέχρι το τάπωμα του Ηρακλή από τη Ζήνα. Είναι αυτό που εμείς στην δημοσιογραφική αργκό αποκαλούμε “ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ“.

Στο μεταξύ, χτες ήρθε η σειρά του Arnold Schwarzenegger, γνωστότερου ως καλύτερου action σταρ όλων των εποχών και ρεπουμπλικάνου πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, να δώσει το δικό του hot take για το μεγαλειώδες μπιλμπάο που είναι η αμερικάνικη πολιτική αυτή τη στιγμή. Και το έκανε. Με ένα βίντεο στο Twitter. Κρατώντας το σπαθί του Conan του Βάρβαρου.

Με το εν λόγω σπαθί, λοιπόν, ο Arnie αποφάσισε να πετσοκόψει τον Πορτοκαλί Πρόεδρο, αποκαλώντας τον Donald Trump “worst president ever”, συγκρίνοντας την εισβολή στο Καπιτώλιο με τη ναζιστική Νύχτα των Κρυστάλλων και δηλώνοντας πίστη στον (θεωρητικά πολιτικό του εχθρό) Joe Biden στην πορεία του ως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Του είπε “you have my sword” δηλαδή, αν θέλετε.

Όσοι είχαν παίξει “Schwarzenegger πετσοκόβει Trump με σπαθί Conan” για Ιανουάριο του 2021, μπορούν να περάσουν από το ταμείο να πληρωθούν. Ας πέσει το βίντεο:

Best of internet