Quantcast

Ο Sacha Baron Cohen αποσύρει για τα καλά τον Borat, τη στιγμή που τον χρειαζόμαστε περισσότερο

F

THE NERDSTREAM

7 Ιανουαρίου 2021

Άσχημα τα νέα φίλες και φίλοι για τον κινηματογράφο, την κωμωδία και, γιατί όχι, την ανθρωπότητα. Την ώρα που ένα μάτσο τρομακτικοί ακροδεξιοί κλόουν οπαδοί του Trump εισέβαλαν στο Καπιτώλιο στη διάρκεια συνεδρίασης του Κογκρέσου, o Sacha Baron Cohen ανακοινώνει πως αποσύρει για τα καλά αυτήν την φορά τον χαρακτήρα του Borat.

Μετά από ένα άκρως πετυχημένο και καίριο comeback το 2020, συνεχίζοντας στον ένδοξο δρόμο τόσο της πρώτης ταινίας όσο και (κυρίως) του Who Is America?, o Cohen μίλησε στο Variety και δήλωσε πως η επιστροφή του ως Borat με τη δεύτερη ταινία είχε έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, ο οποίος δεν υπάρχει πια αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Borat επέστρεψε εξαιτίας του Trump και πλέον, μετά την ήττα του Πορτοκαλί Προέδρου στις εκλογές, θεωρεί πως ο χαρακτήρας δεν έχει πια κάποιον σκοπό να επιτελέσει. Μετά τα χτεσινά, βέβαια, επιτρέψτε μας να διαφωνήσουμε και να πούμε ότι τώρα έχει εξίσου μεγάλη σημασία. Όχι να επιστρέψει ο Borat με τη στενή έννοια, αλλά να δούμε περισσότερη τέτοια κωμωδία.

Έτσι κι αλλιώς, δεν αποκλείεται κι ο ίδιος ο Cohen να το ξανασκεφτεί, αφού έμοιαζε ιδιαίτερα παρμένος με τα σκηνικά στο Καπιτώλιο και ιδιαίτερα τον ρόλο των social media:

Best of internet