Quantcast

H Warner δεν είπε στους σκηνοθέτες ότι οι ταινίες τους θα βγουν κατευθείαν σε streaming για να μη leakάρει ως είδηση

ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟ

THE NERDSTREAM

17 Δεκεμβρίου 2020

Όσο πάει γίνεται και καλύτερη η φάση με την Warner και την απόφασή της να κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα όλων των τίτλων της για το 2021 στις κινηματογραφικές αίθουσες και την streaming πλατφόρμα HBO Max. Δύο βδομάδες έχουν περάσει από την επίμαχη ανακοίνωση, κι ήδη τους κράζει σχεδόν το σύνολο του κινηματογραφικού κόσμου, από τους αιθουσάρχες μέχρι τους ίδιους τους σκηνοθέτες του στούντιο.

Ήδη τα μεγάλα χαρτιά Christopher Nolan και Denis Villeneuve κατακεραύνωσαν δημόσια την απόφαση της Warner, επικρίνοντας ειδικότερα το στούντιο για το ότι δεν προχώρησε σε κανενός είδους συνεννόηση ή διαπραγμάτευση με τους δημιουργούς πριν πάρει αυτήν την απόφαση. Και τώρα μαθαίνουμε το γιατί. Και είναι καλό.

Σύμφωνα με την πρόεδρο και CEO της WarnerMedia, Ann Sarnoff, ο λόγος που δεν ενημέρωσαν κανέναν δημιουργό ήταν για να μην leakάρουν νωρίτερα τα νέα στον τύπο. Ακριβώς. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της στο Hollywood Reporter, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος διαθέσιμος  για τέτοιες συζητήσεις, αφού τα κοράκια των media περιτριγύριζαν το στούντιο ώστε να βγάλουν πρώτοι την είδηση.

Εντάξει, ας είμαστε σοβαροί παρακαλώ. Ακόμα κι η Disney καλύτερα τα πήγε.

Best of internet