Quantcast

Ο Tom Cruise κάνει την ταρζανιά που κυριεύει όλες τις ταρζανιές στα γυρίσματα του Mission Impossible 7

Προσοχή: το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

THE NERDSTREAM

8 Σεπτεμβρίου 2020

Αν για κάτι είναι γνωστός ο Tom Cruise, αυτό είναι η τρέλα του. Αλλά πέρα από τα προφανή mental προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί χρόνια τώρα, μιλάμε και για εκείνη τη μεταφορική τρέλα που τον κάνει να αναλαμβάνει όλα τα stunts των ταινιών του μόνος του, συμπεριλαμβανομένου και του να πηγαίνει σινεμά να δει το Tenet εν μέσω κορονοϊού.

Και φυσικά, αυτή τη στιγμή ο ηθοποιός γυρίζει το επόμενο Mission Impossible, 2 χρόνια μετά το Fallout, κι έπειτα από μια μεγάλη παύση της παραγωγής λόγω covid. Το ακόμα άτιτλο MI7 λοιπόν μετέφερε τα γυρίσματά του από τη Μ. Βρετανία στη Νορβηγία, ενώ οι συνεχείς αναβολές οδήγησαν την ταινία στο να βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2021.

Στο μεταξύ, ο Cruise φυσικά συνεχίζει τις ταρζανιές στο παγωμένο σκανδιναβικό τοπίο, απτόητος παρά τα 58 του χρόνια. Χτες το πρωί, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Christopher McQuarrie, έδωσε στη δημοσιότητα μια άκρως ψαρωτική φώτο από το σετ των γυρισμάτων:

View this post on Instagram

Action… #MI7 Day 1

A post shared by Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) on

Αργότερα μέσα στη μέρα, διαπιστώσαμε τι ακριβώς επρόκειτο να συμβεί σε αυτήν την κατασκευή, καθώς ο Cruise αποφάσισε να μην μασήσει τον κώλο του και να κάνει ένα θεότρελο σάλτο μορτάλε προς το κενό. Απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη και δείτε με τα μάτια σας:

Best of internet