Quantcast

The Crown: Οι πρώτες εικόνες της Gillian Anderson ως Margaret Thatcher έχουν προκαλέσει μια σεξουαλική σύγχυση στο λαό του internet

They have the weirdest boner

THE NERDSTREAM

25 Αυγούστου 2020

Πίσω στις αρχές του 2019, όταν δηλαδή ανακοινώθηκε ότι η Gillian Anderson επρόκειτο να παίξει τον ρόλο της Margaret Thatcher στην επόμενη σεζόν του The Crown, υποδεχτήκαμε τα νέα ως εξής: Την Gillian Anderson την αγαπάμε. Την λατρέψαμε φυσικά ως Dana Scully στα X-Files, και ήδη τα τελευταία χρόνια την έχουμε ξαναλατρέψει τηλεοπτικά στο American Gods και το Sex Education. Από την άλλη, την Margaret Thatcher την απεχθανόμαστε, όπως κάθε νοήμων άνθρωπος, αφού ήταν μια σκληροτράχηλη νεοφιλελέ μούμια που μισούσε θανάσιμα τους φτωχούς, οι οποίοι εύλογα πανηγύρισαν τον θάνατο της το 2013.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, κι αφού η σειρά του Netflix ανακοίνωσε άλλη μια πετυχημένη επιλογή κάστινγκ, κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα οι πρώτες επίσημες εικόνες από την Anderson ως Σιδηρά Κυρία:

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η συμπάθεια που τρέφει ο κόσμος προς την Anderson και το αδιαμφισβήτητο οξύ hotness της ηθοποιού έρχονται σε έντονη αντίθεση με το κοινό περί δικαίου αίσθημα που στο άκουσμα του ονόματος Thatcher αρχίζει τα ευχέλαια με ψαλμούς αγγλικού punk του ’80.

Μιλάμε βεβαίως για μια σεξουαλικο-πολιτική ένταση που θα σκανδάλιζε ακόμα και απεργό ανθρακωρύχο, οπότε δεν είναι να απορεί κανείς που το διεθνές Twitter βρήκε τον εαυτό του σε σύγχυση ως προς τα πραγματικά του αισθήματα. Το αποτέλεσμα έμοιαζε κάπως έτσι:

Best of internet