Quantcast

Κλείνει οριστικά ο ζωολογικός κήπος του Tiger King, κλείνουν και τον τάφο τους

Πλέον θα χρησιμοποιείται ως τηλεοπτικό στούντιο, γιατί έτσι βρέχει περισσότερα φράγκα

THE NERDSTREAM

20 Αυγούστου 2020

Σταματημό δεν έχει το συναρπαστικό θρίλερ του Tiger King που μπήκε απότομα στη ζωή μας μέσα από το ομώνυμο ντοκιμαντέρ του Netflix και ούτε λίγο ούτε πολύ μας έσωσε από την κατάθλιψη της καραντίνας στις αρχές της χρονιάς. Τώρα, λοιπόν, ο ζωολογικός κήπος με το επίσημο όνομα Greater Wynnewood Exotic Animal Park κλείνει για πάντα τις πύλες του.\

Ας ανακεφαλαιώσουμε. Ο πάλαι ποτέ ζωολογικός κήπος του Joe Exotic που έπειτα είχε ως ιδιοκτήτη τον Jeff Lowe πέρασε τον περασμένο Μάιο στα χέρια της Carole Baskin έπειτα από απόφαση δικαστηρίου. Στο μεταξύ όμως, όπως επιβεβαίωσε αυτές τις μέρες ο ίδιος ο Lowe μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, αποφάσισε να κλείσει το πάρκο έπειτα από την πίεση οργανώσεων για τα δικαιώματα των ζώων που ανάγκασαν το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ να πάρει θέση εναντίον του.

Βέβαια, δεν θα στεναχωριόμασταν ιδιαίτερα για τη μοίρα της επιχείρησης, μιας κι ο ο Lowe δεν έχασε καθόλου χρόνο κι ανακοίνωσε πως πλέον η έκταση του πάρκου θα χρησιμοποιείται ως ιδιωτικό στούντιο για παραγωγές που έχουν να κάνουν με την ιστορία του Tiger King, όπως πχ το δεύτερο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το Netflix ή η σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Nicolas Cage. Όπως καταλαβαίνετε, κανείς δεν χάνεται.

Στο μεταξύ, αναμένουμε αδυσώπητη απάντηση από Carole.

Best of internet