Quantcast

Animated σειρά Scott Pilgrim τιζάρει ο Edgar Wright, προκαλώντας nerd οργασμό στο ίντερνετ

Από εμάς είναι ΝΑΙ ΓΤΧ

THE NERDSTREAM

29 Ιουνίου 2020

Σας φαίνεται κι εσάς ότι ανθίζει πολύ το τηλεοπτικό animation τελευταία; Δεν είναι μόνο ότι βγαίνουν όλο και πιο ποιοτικά πράγματα την τελευταία δεκαετία, από το Rick and Morty και το BoJack Horseman μέχρι το Undone και το Tuca & Bertie. Είναι επίσης ότι, όσο να πεις, ο τρόπος παραγωγής ενός animation είναι σίγουρα πιο βολικός κι εύκολος σε συνθήκες σαν αυτές του 2020 (ναι, για την καραντίνα λέμε).

Ε, τώρα βρισκόμαστε κοντά στο να δούμε ένα πολύ λατρεμένο franchise να επιστρέφει σε animated εκδοχή. Το Scott Pilgrim vs. the World του λατρεία Edgar Wright μπορεί να μην έκανε εμπορική επιτυχία αλλά κατάφερε να γίνει ορόσημο για τους nerd κύκλους. Και τώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν σχέδια για τη μεταφορά του σε animated τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με ένα μεγάλο αφιέρωμα του Entertainment Weekly για τα 10 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας, ο Wright βρίσκεται σε συζητήσεις με τον δημιουργό του αρχικού κόμικ, Bryan Lee O’Malley, προκειμένου να βάλουν μπροστά μια animated σειρά. Ο ίδιος ο Wright βέβαια ξεκαθαρίζει πως δεν είναι επίσημο ακόμα, αλλά κάτι μας λέει ότι δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα.

Εξάλλου, όλοι γνωρίζουν πως το Scott Pilgrim έχει ένα δικό του αφοσιωμένο κοινό που σίγουρα θα στηρίξει και θα λατρέψει ένα τέτοιο εγχείρημα.

Best of internet