Quantcast

Η δημοπρασία με τα props από τις ταινίες της A24 είναι το e-shop των ονείρων μας

ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

THE NERDSTREAM

26 Μαΐου 2020

Έχουμε εκδηλώσει την αγάπη μας για την A24, το αμερικάνικο ανεξάρτητο στούντιο της καρδιάς μας που δεν σταματάει ποτέ να μας σκορπάει κινηματογραφική χαρά και ευτυχία. Ήδη μέσα στον τελευταίο ένα χρόνο μας έχει δώσει 3 από τις πιο αγαπημένες μας ταινίες της τελευταίας δεκαετίας. Και μιλάμε φυσικά για σύγχρονα έπη σαν το Midsommar, το The Lighthouse και το Uncut Gems, σε περίπτωση που απορούσατε.

Πίσω στον Απρίλιο, λοιπόν, η εταιρία της καρδιάς μας έβγαλε σε δημοπρασία διάφορα props από τις ταινίες της για ενίσχυση οργανισμών υγείας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Με άλλα λόγια, έδωσε: το λουλουδοφόρεμα από το φινάλε του Midsommar, την ξύλινη γοργόνα από το The Lighthouse, τη φανέλα Celtics από το Uncut Gems και το μωβ φούτερ από το Euphoria μεταξύ άλλων.

Αυτές τις μέρες οι δημοπρασίες ολοκληρώθηκαν, με items από τις προαναφερθείσες ταινίες (αλλά και τίτλους σαν το Hereditary, το Eighth Grade και το Mid90s) να δημοπρατούνται για ενίσχυση οργανισμών όπως τα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, το Community House του Κουίνς και άλλα.

Από τα πράγματα που πουλήθηκαν, αξίζει να σημειωθεί πως το λουλουδοφόρεμα του Midsommar κατέληξε στα χέρια του μουσείου της οσκαρικής Ακαδημίας για 65.000 δολάρια, ενώ κάποιος ανώνυμος μεγάλος μερακλής αγόρασε την ξύλινη γοργόνα του The Lighthouse για 110.000 δολάρια. Καλός.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η λατρεμένη A24 έβγαλε σε δημοπρασία μια σειρά από props των ταινιών της ώστε να…

Gepostet von Nerdcult am Mittwoch, 20. Mai 2020

Best of internet