Quantcast

O John Krasinski μοσχοπούλησε την YouTube εκπομπή του σε streaming πλατφόρμα, εξοργίζοντας τους fans

Not so cool Jim

THE NERDSTREAM

25 Μαΐου 2020

Όλα ξεκίνησαν πίσω στα τέλη Μαρτίου, όταν όλος ο πλανήτης πέρναγε ένα μαζικό καταθλιπτικό επεισόδιο εν μέσω πανδημίας πιστεύοντας ότι θα πεθάνουμε όλοι ανεξαιρέτως. Τότε, λοιπόν, ο John Krasinski του The Office και του A Quiet Place έκρινε ότι χρειαζόμαστε Μερικά Καλά Νέα:

Έπειτα, ο Krasinski πήρε αυτά τα ευχάριστα νέα και τα μετέτρεψε σε μια αυτοσχέδια εκπομπή στο YouTube με τον τίτλο Some Good News, ενώ ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής δεν ήταν άλλος από τον Steve Carell, μετατρέποντας έτσι το Some Good News σε ένα μικρό reunion του The Office. . Τσεκάρετε:

Δύο μήνες και δύο εκατομμύρια subscribers μετά, ο Krasinski αποφάσισε να πουλήσει την μέχρι τώρα δωρεάν και φιλανθρωπική εκπομπή σε κάποιο κανάλι κι έπειτα από μια μάχη μεταξύ μνηστήρων το Some Good News κατέληξε στην streaming πλατφόρμα του CBS All Access που απαιτεί 6 δολάρια το μήνα για συνδρομή.

Αρχικά, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεν πολυψήνεται να πουλήσει την εκπομπή, προτιμώντας να την κρατήσει δωρεάν στο YouTube. Έτσι, η απόφασή του να μεταφερθεί στο CBS προκάλεσε μια σειρά από πληγωμένες αντιδράσεις των fans του στο Twitter που ενώθηκαν με μια φωνή λέγοντας: Not so cool Jim.

Best of internet