Quantcast

Στην πιο 2020 είδησης της χρονιάς μέχρι τώρα, ο Joe Exotic μπήκε νοσοκομείο με κορονοϊό

FREE THE TIGER KING

THE NERDSTREAM

3 Απριλίου 2020

Μερικές φορές, η ζωή παίζει περίεργες συμπτώσεις. Επιτρέψτε μας να εξηγηθούμε. Τις τελευταίες μέρες, αν το έχετε παρατηρήσει, ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί με το Tiger King, το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Netflix που συνδυάζει τα πράγματα που αγαπάμε περισσότερο: αιρέσεις, απάτες, γατούλες, βλαχοαμερικάνους.

Ταυτόχρονα, αν το έχετε παρατηρήσει, ο πλανήτης υποφέρει από την έκρηξη της πανδημίας του κορονοϊού. Και δυστυχώς, απ’ ό,τι φαίνεται ένα από τα πιο πρόσφατα θύματα του ιού είναι ο Joe Exotic, δηλαδή ο Tiger King αυτοπροσώπως. Συγκεκριμένα, ήδη τις προηγούμενες μέρες είχε ακουστεί πως ο φυλακισμένος Joe είχε μπει σε καραντίνα λόγω αλλαγής φυλακών, αλλά πλέον το ρεπορτάζ λέει πως νοσηλεύεται με συμπτώματα COVID-19.

Tiger King

O 57χρονος που εκτίει ποινή 22 χρόνων μεταφέρθηκε μέσα στον Μάρτιο στις ομοσπονδιακές φυλακές FMC Fort Worth στο Τέξας, όπου λέγεται πως κόλλησε τον ιό αφού πρώτα είχε περάσει ένα διάστημα σε απομόνωση. Εμείς από τη μεριά μας πάντως να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στον Joe και να θυμίσουμε σε όσους μας βλέπουν από το σπίτι ότι προφανώς υπάρχει κίνημα για την απελευθέρωσή του, του οποίου βέβαια ηγείται η Cardi B:

Best of internet