Quantcast

Απεγνωσμένοι fans του Cats αναζητούν το butthole cut της ταινίας, το ιερό δισκοπότηρο της καραντίνας

#ReleaseTheButtholeCut

THE NERDSTREAM

24 Μαρτίου 2020

ΟΚ, ναι, σίγουρα όλοι έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο τώρα με την καραντίνα, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που είναι επαγγελματίες στο άθλημα. Γιατί είναι ένα πράγμα το να κάθεσαι να μπιντζάρεις ταινίες και σειρές, κι είναι άλλο πράγμα το να ξεκινήσεις μια παρανοϊκή αναζήτηση για κάτι που δεν βρίσκεται ποτέ.

Σε αυτό ακριβώς το τελευταίο ποντάρουμε, φίλες και φίλοι, όταν πρόκειται για τους άγριους ιθαγενείς του κυβερνοχώρου που με τον κορονοϊό βρέθηκαν με (ακόμα) περισσότερο χρόνο στα χέρια τους. Συγκεκριμένα, μια αφοσιωμένη μερίδες λαϊκών ηρώων έχουν ριχτεί στον αγώνα για κάτι πολύ ιερό: το butthole cut της ταινίας Cats. Θα εξηγηθούμε.

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο Jack Waz, έγινε το εξής. Η παραγωγή του Cats είχε προσθέσει CGI γατίσιες κωλοτρυπίδες στην ούτως ή άλλως ραντισμένη με λίμπιντο ταινία. Μετά, άλλαξε γνώμη, οπότε αυτές οι γατίσιες κωλοτρυπίδες έπρεπε να αφαιρεθούν (γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν ήδη φορτισμένη σεξουαλικά η ταινία). Άρα, κάπου υπάρχει ένα cut του Cats (υπάρχει ένα λογοπαίγνιο εδώ αλλά δεν το κάνουμε) γεμάτο με τις προαναφερθείσες κωλοτρυπίδες:

Φυσικά, ο λαός του ίντερνετ δεν χάνει την ευκαιρία να στρατευθεί με έναν ιερό σκοπό, κι έτσι το #ReleaseTheButtholeCut ήδη έχει ξεπεράσει σε δημοτικότητα το αντίστοιχο κίνημα του Snyder Cut. Μπροστάρης του κινήματος, ο λατρείας Rian Johnson του The Last Jedi και του Knives Out:

Η αλήθεια είναι πως από το Thanus Theory των Avengers είχαμε να παθιαστούμε τόσο πολύ με κινηματογραφικούς κώλους. Από το δικό μας μετερίζι κι εμείς, λοιπόν, στηρίζουμε τον ευγενή αγώνα για να βρεθεί το butthole cut του Cats. Γιατί το έχουμε πραγματικά ανάγκη, ακόμα κι αν δεν το αξίζουμε.

Best of internet