Quantcast

O Harvey Weinstein που κόλλησε κορονοϊό είναι η σημερινή Δευτέρα αν είχε πρόσωπο

Στην απομόνωση πλέον ο μεγαλοπαραγωγός που εκτίει ποινή φυλάκισης

THE NERDSTREAM

23 Μαρτίου 2020

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο χολιγουντιανός μεγαλοπαραγωγός Harvey Weinstein εκτίει ποινή φυλάκισης 23 ετών μετά από την καταδίκη του για εγκληματική σεξουαλική πράξη πρώτου βαθμού και για βιασμό τρίτου βαθμού.

Τώρα, σύμφωνα με πολλά ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Weinstein βρίσκεται πλέον στην απομόνωση σε μια φυλακή μέγιστης ασφαλείας έξω από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης. Όπως λένε οι μέχρι τώρα πληροφορίες, ο παραγωγός ήταν ήδη θετικός στον κορονοϊό όταν μεταφέρθηκε στην εν λόγω φυλακή από το αντίστοιχο σωφρονιστικό ίδρύμα στο νησί Ράικερς στη Νέα Υόρκη την περασμένη Τετάρτη.

Ο Weinstein είναι ένας από τους δύο κρατούμενους στο Wende Correctional Facility που έχουν εξεταστεί και είναι θετικοί στον COVID-19, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Gazzetta Niagara που πρωτοκυκλοφόρησε την είδηση. Βέβαια, ο εκπρόσωπος του κρατούμενου κι οι εκπρόσωποι της φυλακής δεν μπορούν να το επιβεβαιώσουν, λόγω της πολιτικής απορρήτου που ισχύει σε σχέση με τους φυλακισμένους.

Παρόλα αυτά, το ρεπορτάζ των μεγάλων δημοσιογραφικών μέσων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη επιβεβαιώνουν την είδηση: ο Harvey Weinstein προστέθηκε στη λίστα των celebrities που έχουν κορονοϊό.

Best of internet