Quantcast

Οι λατρείες Simon Pegg και Nick Frost ξαναφτιάχνουν στο YouTube εκείνη τη γαμάτη σκηνή από το Shaun of the Dead

Not the heroes we deserve, but the heroes we need

THE NERDSTREAM

20 Μαρτίου 2020

Σε τέτοιες περιόδους πανδημίας κι έκτακτης ανάγκης, φίλες και φίλοι, η ανθρωπότητα συχνά στρέφεται στα πιο λαμπρά μυαλά της για να την καθοδηγήσουν ως φάροι σ’ αυτήν την άγρια φορτούνα. Κι επειδή οι στιγμές παρα-είναι δύσκολες, δεν έχουμε την πολυτέλεια να εμπιστευθούμε πολιτικούς, επιστήμονες, φιλοσόφους κλπ. Πρέπει να στραφούμε στους Μεγάλους Κωμικούς.

Μιλώντας για μεγάλους κωμικούς, λοιπόν, οι Simon Pegg και Nick Frost έκαναν το εξής. Οι λατρεμένοι δημιουργοί του Spaced και των ταινιών που αποτελούν την Τριλογία Cornetto άκουσαν την φωνή στο κεφάλι τους που έλεγε ότι πρέπει να βγουν μπροστά κι έτσι αποφάσισαν να ξαναφτιάξουν από την αρχή μια σκηνή από το Shaun of the Dead που να απαντάει στις ειδικές συνθήκες του κορονοϊού.

Αν θυμάστε την ταινία (που ελπίζουμε να θυμάστε δηλαδή), εν μέσω πανδημίας ζόμπι οι δύο πρωταγωνιστές ψάχνουν διάφορες ιδέες για το πως θα σώσουν τους αγαπημένους του και καταλήγουν να πάνε στην παμπ όπου «θα περιμένουν μέχρι όλο αυτό να περάσει πίνοντας μια κρύα μπύρα». Ιδού, αν χρειάζεστε υπενθύμιση:

Αφουγκραζόμενοι τις κοινωνικές ανάγκες, λοιπόν, οι δύο Βρετανοί κωμικοί αποφάσισαν να ξαναγυρίσουν την ίδια σκηνή για το YouTube, προσαρμοσμένη φυσικά στις συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού. Απολαύστε και λατρέψτε λοιπόν, όπως κάναμε άλλωστε κι εμείς:

Best of internet