Quantcast

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Joffrey, ο πιο μισητός άνθρωπος της δεκαετίας

Όχι ο ίδιος προφανώς ε, ο ηθοποιός που τον έπαιζε

THE NERDSTREAM

9 Μαρτίου 2020

Ε, ναι, μάλιστα: αυτό είναι επιστροφή. Σχεδόν έναν χρόνο πια μετά το φινάλε του Game of Thrones, κι ενώ τα κρούσματα ακύρωσης prequels της σειράς συναγωνίζονται αυτά το κορονοϊού, επιστρέφει ένας αγαπημένος φίλος απ’ τα παλιά για να σας θυμίσει πώς ήταν όταν η ζωή σας περιστρεφόταν γύρω από το Westeros και το δράμα του.

Ο Joffrey Baratheon λοιπόν, ο μισητός χαρακτήρας που θυμόμαστε τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, μας άφησε χρόνους πριν από 6 χρόνια περίπου όταν στραβοκατάπιε και πνίγηκε σε έναν γάμο. Τότε, ο πιτσιρικάς ηθοποιός Jack Gleeson που τον είχε υποδυθεί εξαιρετικά (μα εξαιρετικά όμως) αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική, μάλλον επειδή είχε πιάσει το peak του από νωρίς. Τον ευχαριστούμε πάντως, γιατί μας χάρισε μια αληθινά ηδονική τηλεοπτική στιγμή πριν φύγει:

Τώρα, όμως, ο 27χρονος πια ηθοποιός πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα, θα τον δούμε στην κωμική σειρά του BBC με τίτλο Out of Her Mind της κωμικού Sara Pascoe, η οποία θα έχει για παραγωγούς το αγαπημένο δίδυμο των Simon Pegg και Nick Frost. Ευχόμαστε λοιπόν καλή (νέα) σταδιοδρομία στον εκλεκτό νέο και, σε περίπτωση που ζούσατε κάτω από κάποιο βράχο όλα αυτά τα χρόνια, σας θυμίζουμε πού τον είχατε ξαναδεί:

 

Best of internet