Quantcast

Το video review του Διονύση Ατζαράκη για το Joker είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόσασταν 4 μήνες αφού είδατε την ταινία

Και είναι πιο αστείο από τα Hangover, σόρι Todd Phillips

THE NERDSTREAM

19 Φεβρουαρίου 2020

Το σημειώνουμε γιατί μπορεί να σας έχει διαφύγει αν δεν ανήκετε στους πιο παρατηρητικούς του ανθρώπινου είδους. Πριν από μερικούς μήνες, κυκλοφόρησε στα σινεμά μια μικρή, διακριτική, underground ταινία με τον τίτλο Joker, η οποία από το πουθενά ήρθε και τράβηξε την προσοχή των φίλων της κινούμενης εικόνας. Παράξενο κι απρόβλεπτο πράγμα ο σινεμάς, φίλες και φίλοι.

Από τότε, συνέβησαν πολλά. Η Αμερική αγχώθηκε ότι η ταινία θα προκαλέσει μαζικές δολοφονίες. Η ελληνική αστυνομία κυνηγούσε 15χρονα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πόνεσε πολύ. Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, τελικά, η ταινία του Todd Phillips έγινε η πιο πετυχημένη ακατάλληλη ever, οδήγησε (μάλλον) σε ένα sequel και έκανε τον Joaquin Phoenix να σηκώσει το Όσκαρ; Τι δεν είχε γίνει όμως ακόμα; Ακριβώωως.

Δεν είχε βγάλει video review για την ταινία ο Διονύσης Ατζαράκης, το 1/2 του αγαπημένου ντουέτου Cinéλθετε (μαζί με τον Θωμά Ζάμπρα), ο βλάσφημος καριόλης της καρδιάς μας, ο άνθρωπος που θυμάται εντελώς απρόκλητα το ραπ από το Τώρα Μου Μιλάει. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει. Για την ακρίβεια, έχει αλλάξει ήδη, αφού ο γενειοφόρος κωμικός έβγαλε εδώ και μερικές μέρες το “Μια γνώμη για το Joker” της γνωστής σειράς βίντεο όπου ο ίδιος μοιράζεται (wait for it) τη γνώμη του για κάτι.

Απολαύστε, στηρίξτε, μοιραστείτε:

Best of internet