Quantcast

Το top-10 των πιο πετυχημένων ταινιών και σειρών του Netflix για το 2019 έχει όλα όσα περιμένετε

Εκτός από την πρώτη θέση

THE NERDSTREAM

2 Ιανουαρίου 2020

Ως γνωστόν, φίλες και φίλοι, το Netflix διακατέχεται από μια χαρακτηριστική αδιαφάνεια. Όσον αφορά τις παραγωγές του, φροντίζει να μη δημοσιεύει budget, έσοδα, τηλεθέαση – εκτός από τις περιπτώσεις που το επιλέγει το ίδιο κατ’ εξαίρεση προκειμένου να καυχηθεί για μια επιτυχία. Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν γνωρίζουμε ποτέ πώς πάνε στο box office οι ταινίες της πλατφόρμας σαν το Roma, το The Irishman και το Marriage Story.

Τώρα όμως που όλοι έκαναν τους απολογισμούς τους για το 2019 που έφυγε (μαζί τους κι εμείς φυσικά), το Netflix αποφάσισε να κάνει κι αυτό την δική του ανασκόπηση. Για την ακρίβεια, η πλατφόρμα δημοσίευσε μια σειρά από top-10 που αφορούν τις πιο πετυχημένες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και stand-up specials της χρονιάς. Δείτε εδώ την συνολική κατάταξη όλων των releases μαζί:

ΟΚ, προφανώς στο μεγαλύτερο μέρος της λίστας δεν υπάρχει καμία έκπληξη. Stranger Things έχουμε, The Witcher έχουμε – αν ήταν Ευρώπη θα είχαμε και La Casa de Papel και Dark προφανώς. Επίσης, πού είναι το Mindhunter; Αυτό που μας εντυπωσιάζει περισσότερο είναι το νο.1 βέβαια. Πραγματικά, γιατί έτσι ρε γαμώτο; Είναι δυνατόν; Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;

Κατά τ’ άλλα, δείτε παρακάτω αναλυτικά το top-10 για κάθε κατηγορία ξεχωριστά:

Κι εδώ σε μορφή βίντεο για τους φίλους της κινούμενης εικόνας:

Best of internet