Quantcast

O Chris R από το The Room κατεβαίνει για γερουσιαστής, προφανώς στο Τέξας

Καλά θα πάει αυτό

THE NERDSTREAM

26 Νοεμβρίου 2019

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Αν δεν σας λέει κάτι το The Room, τότε ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες μας. Φύγετε από τη δουλειά ή την σχολή. Επιστρέψτε σπίτι. Κατεβάστε την ταινία. Εκτιμήστε την μεγαλοφυΐα του Tommy Wiseau. Γλείψτε όλα τα κουτάλια σας. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Αφού ξεκαθαρίσαμε τα θεμελιώδη ζητήματα, ας πάμε στο θέμα μας. Αν θυμάστε, η ταινία είχε κι έναν χαρακτήρα ονόματι Chris R, τον οποίο υποδυόταν ο επαγγελματίας (!) ηθοποιός Dan Janjigian. Ήταν αυτός εδώ και στο The Disaster Artist (την ταινία για το θαύμα που λέγεται The Room) τον έπαιξε ο Zac Efron.

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, ο οποίος εκτός του ρόλου του στην ταινία έχει υπάρξει επίσης υπάλληλος της Microsoft και εκπρόσωπος της Αρμενίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, πλέον μοιάζει κάπως έτσι κι έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την πολιτική:

Σύμφωνα με το επίσημο site της καμπάνιας του, ο Janjigian κατεβαίνει στο Τέξας (προφανώς) διεκδικώντας μια θέση στο αμερικάνικο κογκρέσο στις επερχόμενες εκλογές. Για την ιστορία, να πούμε ότι στηρίζουμε Dan αφενός γιατί τουλάχιστον κατάφερε να μένει στο Τέξας χωρίς να είναι Ρεπουμπλικάνος κι αφετέρου γιατί στο βιογραφικό του αναφέρει την θητεία του στο The Room γεμάτος καμάρι και περηφάνια. Όπως πρέπει δηλαδή.

Best of internet