Quantcast

Ο Ricky Gervais γίνεται ξανά οικοδεσπότης στις Χρυσές Σφαίρες, μιας και το πράμα είχε πάει καλά την τελευταία φορά

Βρε τον σατανά τι θα σκαρώσει πάλι

THE NERDSTREAM

14 Νοεμβρίου 2019

Υπάρχει άραγε κάποιο σημείο έπειτα απ’ το οποίο σταματάει να είναι προκλητικό και edgy κάτι που επαναλαμβάνεται για τρίτη, τέταρτη και πέμπτη φορά; Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο Ricky Gervais επιστρέφει για να γίνει ξανά οικοδεσπότης των Golden Globes, τότε η απάντηση είναι: μπάαα, μάλλον όχι.

Σε περίπτωση που είστε 15 χρονών ή για κάποιον λόγο ζείτε κάτω από κάποια πέτρα την τελευταία δεκαετία, ο Βρετανός κωμικός ήταν οικοδεσπότης των Χρυσών Σφαιρών 4 φορές τα τελευταία 9 χρόνια, με παρουσιάσεις που αν μη τι άλλο έγιναν τρελά viral hits για το edginess τους. Τρεις φορές συνεχόμενα από το 2010 μέχρι το 2012:

Κι άλλη μια φορά το 2016:

Και τώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, η διοργάνωση του έκανε μια πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί, συμπληρώνοντας πως αυτή στ’ αλήθεια θα είναι η τελευταία φορά οπότε θα φροντίσει να μας χαρίσει μια πολύ απολαυστική βραδιά στις 5 Ιανουαρίου 2020 που θα πραγματοποιηθεί η τελετή των 77ων Χρυσών Σφαιρών.

Για να είμαστε ειλικρινείς, η τελευταία φορά που μας ενθουσίασε η stand-up κωμωδία του Ricky Gervais ήταν πολλάαα χρόνια πριν οπότε δεν είναι ότι συγκινούμαστε ιδιαίτερα από την προσδοκία του σόου που πρόκειται να δώσει. Σε κάθε περίπτωση, η σειρά After Life που έφτιαξε φέτος για το Netflix πάντως ήταν απροσδόκητα τίμια.

Best of internet