Quantcast

Οι ηθοποιοί της Marvel απαντούν στον Martin Scorsese, γιατί αυτό το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ

Κάποιοι αρνούνται να θάψουν το τσεκούρι του πολέμου

THE NERDSTREAM

12 Νοεμβρίου 2019

Δε μπορεί, κάτι θα έχει πάρει το αυτί σας για την κόντρα μεταξύ Martin Scorsese και υπερηρωικού σινεμά. Όλα ξεκίνησαν όταν ο μεγάλος σκηνοθέτης εξαπέλυσε ένα καυτό diss εναντίων των ταινιών Marvel, κι έπειτα το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει με πλήθος σκηνοθετών και ηθοποιών να παίρνουν θέση πάνω στη μανούρα. Αν θέλετε να βουτήξετε στα βαθιά αυτού του μακελελέ, μπορείτε να μελετήσετε εδώ αναλυτικά.

Κι ενώ εδώ και λίγες μέρες είχε κοπάσει το πράγμα, η κατάσταση αναζωπυρώθηκε μέσα από τις δηλώσεις που είχαν να κάνουν η Scarlett Johansson κι ο Chris Evans, δηλαδή η Black Widow κι ο Captain America του Marvel Cinematic Universe αντίστοιχα. Μιλώντας με το Variety για να προωθήσουν τις νέες ταινίες τους, Marriage Story (<3) και Knives Out, οι δύο ηθοποιοί δεν παρέλειψαν να μιλήσουν για τις δηλώσεις των σκηνοθετών πάνω στο υπερηρωικό σινεμά.

Συγκεκριμένα, ο Evans είπε πως υπάρχει χώρος για όλα στο σινεμά, κι είναι σα να λες πως ένας συγκεκριμένος τύπος μουσικής δεν είναι καν μουσική. Από την άλλη, η Johansson είπε πως είναι λυπηρό και απογοητευτικό να λες ότι κάτι δεν είναι σινεμά, αλλά παράλληλα συμφωνεί πως τα μεγάλα blockbusters πλέον καταλαμβάνουν τόσο πολύ χώρο που μένει ελάχιστος για άλλες ταινίες στις αίθουσες.

Την ίδια ώρα, ο Chadwick Boseman, δηλαδή ο Black Panther του MCU, είπε ότι, ενώ σέβεται τον Scorsese και τον θεωρεί ιδιοφυΐα, την ίδια ώρα κατανοεί ότι αυτά τα πράγματα μπορεί να τα λέει για να δημιουργήσει ντόρο για τη νέα του ταινία, The Irishman, η οποία βγαίνει από το Netflix και σίγουρα θέλει να τραβήξει τα φώτα πάνω της μιας και πηγαίνει ντουγρού για βραβεία στα επερχόμενα Όσκαρ.

Αυτά από το μέτωπο λοιπόν, θα επανέρθουμε όταν υπάρχουν νεότερα – ελπίζοντας πάντα να μην υπάρξουν θύματα.

Best of internet