Quantcast

Influencers του Instagram συρρέουν στα σκαλιά του Joker, οι ντόπιοι δεν ενθουσιάζονται ιδιαίτερα

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΝΞ

THE NERDSTREAM

23 Οκτωβρίου 2019

Θυμάστε νωρίτερα μέσα στη χρονιά που κοπάδια influencers, τουριστών και απλών κατέκλυσαν το Chernobyl έπειτα από την τεράστια επιτυχία της σειράς προκειμένου να πάρουν λίγο από αυτήν την γλυκιά, γλυκιά ραδιενέργεια φήμη που έφερε μαζί της; Ε, τώρα σειρά έχει το Joker, αφού είναι ο επόμενος τίτλος που υποδέχτηκε αυτήν την βιβλική κατάρα.

Σε μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές της ταινίας, η οποία βρίσκεται παντού και στο promotion της, βρίσκουμε τον Joaquin Phoenix να κατεβαίνει κάτι σκαλιά χορεύοντας στον ρυθμό του Rock & Roll Part 2 του Gary Glitter:

Αυτά τα σκαλιά λοιπόν ήταν που εντόπισαν τα τσακάλια του Instagram και μετέτρεψαν τη γειτονιά Highbridge του Bronx στη Νέα Υόρκη σε κέντρο διερχομένων. Πάρτε μια γεύση:

View this post on Instagram

#jokerstairs

A post shared by Erin Sauer (@sauer.8) on

View this post on Instagram

Why so serious? 🙃

A post shared by jennapolignone (@jennapolignone) on

Προφανώς, πρόκειται κατά κύριο λόγο για μια μαύρη γειτονιά που δικαιολογημένα δεν έχει ενθουσιαστεί ιδιαίτερα από την υψηλή προσέλευση ενοχλητικών insta-tourists που απλά χρησιμοποιούν μια υποτιμημένη κοινότητα ως ντεκόρ για το προφίλ τους προκειμένου να πάρουν likes. Και φυσικά, πολλοί το εξέφρασαν ήδη στα social media, παραπέμποντας άμεσα ή έμμεσα στις ποσότητες δρομίσιας αλητείας που εμφανίζει η περιοχή.

Από τη μεριάς μας, να σημειώσουμε ότι στηρίζουμε και υπερθεματίζουμε:

Best of internet