Quantcast

Λαϊκός ήρωας συλλαμβάνεται επειδή μπεκρόπινε με ταυτότητα McLovin, ο Seth Rogen εκφράζει την αλληλεγγύη του

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΡΑ

THE NERDSTREAM

18 Οκτωβρίου 2019

Βρισκόμαστε στην Αμερική φυσικά, φίλες και φίλοι, στην μαγική εκείνη γη όπου μπορείς να οδηγάς και να κουβαλάς γκάνια από περίπου 11,5 χρονών αλλά για κάποιο λόγο απαγορεύεται να πιεις νόμιμα ξύδια μέχρι να γίνεις 21, δηλαδή σχεδόν κωλόγερος πια. Εκεί, λοιπόν, υπάρχουν κάποιοι που δικαιωματικά αξίζουν να λέγονται ήρωες. Ένας απ’ αυτούς είναι ο McLovin. Μην ρωτήσετε ποιος είναι αυτός, πλιζ.

Αυτές τις μέρες στην Iowa ένας 20χρονος συνελήφθη επειδή μπεκρόπινε κουβαλώντας πάνω του την χαβανέζικη ταυτότητα του McLovin από το Superbad που έλεγε ότι έχει γεννηθεί στις 3 Ιουνίου του 1981, γεγονός που απ’ ό,τι φαίνεται καθόλου δε συγκίνησε τα τοπικά αστυνομικά όργανα.

Ενώ οι κωλόμπατσοι έμειναν ασυγκίνητοι λοιπόν, εκείνος που ευαισθητοποιήθηκε τα μάλα πάνω στο θέμα ήταν φυσικά ο ίδιος ο Seth Rogen, συν-σεναριογράφος και συμπρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας, ο οποίος ανέλαβε γενναία την ευθύνη για την ηθική αυτουργία του στυγνού αυτού εγκλήματος. Δείτε εδώ τα συγκινητικά, σπαρακτικά λόγια του δημιουργού:

Φυσικά, το όλο πράγμα γίνεται ακόμα καλύτερο αν θυμηθούμε τι ρόλο έπαιζε ο ίδιος ο Rogen στην ταινία:

Best of internet