Quantcast

Έρχονται σε 4K Ultra HD το Lord of the Rings και το The Hobbit, ετοιμαστείτε ξανά για μαραθώνιο

ΟΚ, εντάξει, χωρίς το The Hobbit

THE NERDSTREAM

11 Οκτωβρίου 2019

Όλο και πιο τζερτζελέδικο αποδεικνύεται το τολκινικό μας μέλλον, αγαπητοί φίλοι κι αγαπητές φίλες. Πρώτα απ’ όλα, έχουμε το βιογραφικό φιλμ Tolkien που έχει παίξει ήδη στις ΗΠΑ αλλά ακόμα δεν έχει φτάσει στις ελληνικές αίθουσες (οκ υπάρχουν κι άλλοι τρόποι βέβαια). Δεύτερο και κυριότερο, έχουμε την επερχόμενη τηλεοπτική μεγα-παραγωγή του Amazon που θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη το Lord of the Rings. Και τώρα, έχουμε και κάτι ακόμα.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, η τριλογία του Lord of the Rings κι η τριλογία του The Hobbit, αμφότερες δια χειρός Peter Jackson, πρόκειται να εκδοθούν σύντομα σε 4K Ultra HD Blu-ray εκδόσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν τόσο τα theatrical όσο και τα extended cuts των ταινιών. Πιο συγκεκριμένα, θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι του 2020, οπότε θα είναι τέλεια ευκαιρία για έναν καυτό αυγουστιάτικο μαραθώνιο. Έτσι κι αλλιώς, αν δεν έχεις κάνει μαραθώνιο LotR δεν έχεις ζήσει πραγματικά.

Προφανώς έχουμε τα Special Extended DVD Editions που μας μεγάλωσαν, ενώ το 2010 οι ταινίες κυκλοφόρησαν επίσης σε Blu-ray, αλλά το γεγονός ότι έρχονται ξανά στην πιο τούμπανη δυνατή ποιότητα δεν αφήνει παρά μόνο μία επιλογή για το προηγούμενο Blu-ray boxset:

 

Best of internet