Quantcast

Μετά τον θρίαμβο στα Emmys, η Phoebe Waller-Bridge παίρνει αμπάριζα και το Saturday Night Live

Με τον καλύτερο μονόλογο που μπορούμε να θυμηθούμε τα τελευταία χρόνια

THE NERDSTREAM

8 Οκτωβρίου 2019

Το 2019 ανήκει στην Phoebe Waller-Bridge. Κι όχι, δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Παίζει στην τηλεόραση και το θέατρο εδώ και μια δεκαετία, ενώ δεν σταματάει να γράφει σειρές από το 2016 μέχρι σήμερα. Η διαφορά είναι ότι φέτος, επιτέλους, το αναγνώρισε όλος ο κόσμος.

Μέσα στη χρονιά, η τρομερή Waller-Bridge μας έδωσε την δεύτερη σεζόν του Fleabag και τη δεύτερη σεζόν του Killing Eve, ενώ την ίδια στιγμή ανέλαβε και το σενάριο της επερχόμενης ταινίας James Bond. Φυσικά, όλο αυτό δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από τα φετινά Emmys, όπου οι δύο προαναφερθείσες σειρές να τα πηγαίνουν εξαιρετικά στις κατηγορίες της κωμωδίας και του δράματος αντίστοιχα.

Κι ενώ στο μεταξύ η Αμερική την ανακαλύπτει, την φωτογραφίζει, την βιντεοσκοπεί και την καλεί για συνεντεύξεις σε late night shows, εκείνη κάνει επ’ ευκαιρία και το ντεμπούτο της ως καλεσμένη του Saturday Night Live. Εκεί, στο πιο ιστορικό κωμικό σόου της αμερικάνικης τηλεόρασης, η Waller-Bridge έδωσε έναν από τους καλύτερους και πιο αιχμηρούς μονολόγους που θυμόμαστε να έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο SNL.

Απολαύστε:

Best of internet