Quantcast

Ο Spider-Man πανηγυρίζει την επιστροφή του στο MCU μετά την επανασυμφιλίωση Disney και Sony

Γιατί σάμπως τι είχανε να χωρίσουνε;

THE NERDSTREAM

30 Σεπτεμβρίου 2019

Βασικά, απλό είναι. Λεφτά είχανε να χωρίσουνε. Πριν από ένα μήνα περίπου, η Disney κι η Sony χωρίσανε τα τσανάκια τους και το θύμα αυτού του διαζυγίου ήταν η αποπομπή του Spider-Man από το Marvel Cinematic Universe. Κι ήταν κρίμα, γιατί απ’ όταν ο Spider-Man μπήκε στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με το Civil War, τα πράγματα πήγαιναν καλά γι’ αυτόν. Όχι μόνο ήταν ένα από τα καλύτερα στοιχεία του Infinity War και του Endgame, αλλά και οι δύο solo ταινίες του (Homecoming και Far From Home) τα πήγαν περίφημα τόσο στις κριτικές όσο και στο box office.

Κι ενώ το πράμα είχε επιβεβαιωθεί, με τους αδερφούς Russo μάλιστα να κάνουν δηλώσεις λέγοντας πως δεν τους εξέπληξε καθόλου αυτή η εξέλιξη, τελικά το πράμα γύρισε τούμπα σε ένα μήνα και κάτι, έτσι ώστε να μπαίνουμε σιγά σιγά σε επικίνδυνες υποψίες ότι μας έχουν στο δούλεμα προκειμένου να μας κρατάνε στην τσίτα και να μας παίρνουν τα λεφτά. Πράγμα ανήκουστο φυσικά για το Hollywood.

Την Παρασκευή λοιπόν Disney και Sony έφτασαν σε νέα συμφωνία που προβλέπει τουλάχιστον ακόμα μία σόλο ταινία αλλά και μία εμφάνιση σε άλλο πρότζεκτ της Marvel, ενώ από εκεί κι έπειτα η πορεία του θα γίνει ξανά αντικείμενο διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο εταιριών.

Αυτός που φάνηκε να ενθουσιάζεται περισσότερο απ’ όλους γι’ αυτήν την εξέλιξη, βέβαια, ήταν ο ίδιος ο Tom Holland. Για την ακρίβεια, ο πιτσιρικάς ηθοποιός έσπευσε στο Instagram και πόσταρε ένα κλιπ από το Wolf of Wall Street με τον Leonardo DiCaprio να δηλώνει ευθαρσώς πως δεν πάει πουθενά. Δεν ξέρουμε αν πιάνετε την αναλογία.

View this post on Instagram

😏

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Σε άλλα νέα, αυτές τις μέρες μαθεύτηκε ότι σε επόμενη ταινία του Spider-Man πρόκειται να εμφανιστεί η Madame Web, πράγμα αρκούντως παράξενο και ψηστικό:

Best of internet