Quantcast

Το Google γιορτάζει 25 χρόνια Friends, οι αναζητήσεις σας μπαίνουν σε κατάσταση unagi

Μόλις βρήκατε τι θα κάνετε την υπόλοιπη Παρασκευή σας

THE NERDSTREAM

20 Σεπτεμβρίου 2019

25 χρόνια Friends. Η σειρά του απόλυτου, ανελέητου, ασταμάτητου binge-watching πριν καν διαδοθεί ο όρος. Η σειρά που μας μεγάλωσε, κυριολεκτικά. Η σειρά που έκανε τελετουργία το σαββατοκύριακο μεσημέρι. Η σειρά που αποτελεί το απόλυτο happy place μας, τόσα χρόνια μετά, το μέρος που επιστρέφουμε για να νιώσουμε όμορφα γιατί ο κόσμος γύρω μας είναι σκατά κι η ζωή μας είναι πολύ χειρότερη απ’ ό,τι φανταζόμασταν μικροί που βλέπαμε έξι 25χρονους να αράζουν όλη μέρα στο Central Perk.

Εχμ, τέλος πάντων, προχωράμε: μιας και τα Φιλαράκια κλείνουν αυτήν την βδομάδα 25 χρόνια ζωής, το Google είπε να κάνει αυτήν την χαριτωμένη παπαρίτσα που κάνει συχνά σε επετείους, γιορτές, αργίες, σημαντικές ημερομηνίες κλπ. Δηλαδή να μετατρέπει τις σχετικές με το θέμα αναζητήσεις σε κάτι πιο juicy, πιο γαργαλιστικό, πιο πουτανιάρικο αν θέλετε.

Φυσικά, το κυρίως πιάτο αφορά τις αναζητήσεις των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων. Δεν θα σας τα σποϊλάρουμε όλα, αλλά ας πούμε αν αναζητήσετε Phoebe Buffay τότε θα εμφανιστεί δίπλα μια κιθάρα. Αν κλικάρετε πάνω της, τότε φαντάζεστε τι θα συμβεί μάλλον.

Από την άλλη, αν πληκτρολογήσετε Ross Geller, τότε θα εμφανιστεί ένας καναπές. Χωρίς πολλά πολλά, ετοιμαστείτε για σκληρό PIVOT.

Γενικά τα google searches σχετικά με τη σειρά θα κρύβουν πολλές τέτοιες χαριτωμενιές, αλλά απ’ όσα είδαμε να κυκλοφορούν μέχρι στιγμής μας άρεσε το άκρως επιστημονικά καταρτισμένο Friends glossary που περιλαμβάνει όλη την ειδικευμένη ορολογία ενός μύστεως των Φιλαρακίων.

Best of internet