Quantcast

O Robert De Niro κάνει μήνυση σε thug life υπάλληλό του για χρηματική απάτη και λιώσιμο στο Netflix

LIKE A BOSS

THE NERDSTREAM

20 Αυγούστου 2019

Λοιπόν, μεταξύ μας είμαστε, όλοι ξέρουμε πώς είναι η φάση όταν θέλεις να φύγεις από μια δουλειά αλλά δεν θέλεις να παραιτηθείς προκειμένου να μην χάσεις αποζημίωση, ταμείο κλπ. Τι κάνεις τότε; Πρόκειται για μια γλυκιά, γλυκιά επιστήμη. Κωλοβαράς σα να μην υπάρχει αύριο, σκας στη δουλειά λίγο αργότερα από μόνιμο εφοριακό, παίρνεις δωράκια από το γραφείο για το σπίτι, γνωστά πράματα. Κάποιες φορές δουλεύει. Κάποιες άλλες το αφεντικό όμως βγαίνει στην αντεπίθεση και τότε έχεις πολύ κακό πρόβλημα.

Να, ας πούμε, ο Robert De Niro αυτή τη στιγμή τρέχει στα δικαστήρια πρώην υπάλληλό του ζητώντας ψύχραιμα αποζημίωση 6 εκ. δολάρια, κατηγορώντας την για χρηματική απάτη και binge-watching στο Netflix. Συγκεκριμένα, η Chase Robinson εργαζόταν στην Canal Productions, εταιρεία παραγωγής του De Niro, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety κατηγορείται ότι χρέωνε στην εταιρεία ξενοδοχεία κι εστιατόρια στα προσωπικά της ταξίδια.

Μέχρι τον Απρίλιο, η Robinson ήταν η Αντιπρόεδρος Παραγωγής και Οικονομικών της Canal, με ετήσιο μισθό 300.000 δολάρια, ενώ σύμφωνα με τις κατηγορίες έσκασε ελάχιστα στη δουλειά και κατά τις εργάσιμες ώρες έλιωνε στο Netflix σα να μην υπάρχει αύριο. Η εταιρεία λέει ότι σε ένα διάστημα 4 ημερών τον Ιανουάριο, είδε 55 επεισόδια Friends – κάτι που, ας μην γελιόμαστε, έχουμε κάνει όλοι μας. Σε επόμενο τετραήμερο κατά τον Μάρτιο, είδε 20 επεισόδια Arrested Development και 10 Schitt’s Creek.

Συνολικά, κατηγορείται ότι μέσα σε 2 χρόνια φέσωσε τον De Niro πάνω από 50 χιλιάδες δολάρια σε ταξίδια, ξενοδοχεία, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και ταξί. Είναι σαφές ότι δεν διάλεξε εκείνη την thug life ζωή, αλλά η thug life ζωή διάλεξε εκείνη.

Make It Rain Tom GIF - Find & Share on GIPHY

Best of internet