Quantcast

Ο Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει σα να μην υπάρχει αύριο, και τώρα σειρά έχει η ελληνική Vogue

Λίγο καλύτερος βέβαια από εκείνον το φίλο σου στο Insta που μόλις πήρε πολαρόιντ

THE NERDSTREAM

27 Ιουνίου 2019

Όλοι έχουμε έναν φίλο ή μια φίλη με αυθεντικά συναρπαστικό καλλιτεχνικό ένστικτο, ο οποίος κουβαλάει μέχρι και στο περίπτερο μαζί του μια γιγάντια τσάντα με 4 αναλογικές φωτογραφικές μηχανές και 11 φακούς για κάθε περίσταση κι έμπνευση, σπαμάροντας έπειτα στο Instagram κι αναγκάζοντας εσένα κι εμένα να καρδουλώνουμε την 782η φωτογραφία του αθηναϊκού ουρανού με κάτι βρωμοκαλώδια και κωλοπερίστερα μέσα στη μέση.

Ε, για να μην τα πολυλογούμε, σ’ αυτήν την φάση βρίσκεται χοντρικά ο Γιώργος ο Λάνθιμος, ο οποίος έπειτα από τον θρίαμβο του The Favourite σε φεστιβάλ, κριτικές και βραβεία έχει πάρει σβάρνα τις φωτογραφήσεις για περιοδικά και οίκους μόδας βγάζοντας ανελέητα γούστα υψηλής λανθιμικής αισθητικής στο φακό. Μετά την πολύ πρόσφατη fresh φωτογράφηση στη Ρώμη για την Gucci, λοιπόν, ο σκηνοθέτης επιστρέφει Αθήνα γιατί το καλοκαίρι θέλει Κυψέλη πώς να το κάνουμε τώρα.

Συγκεκριμένα, ο Λάνθιμος βρίσκεται στο ελληνικό Vogue που κυκλοφορεί στις 30 Ιουνίου και φωτογραφίζει μια απέραντη γκρίζα φουρτουνιασμένη θάλασσα πολυκατοικιών, στην οποία πλέον μια σειρά από μοντέλα που φοράνε μαγιό. Πάρτε μια γεύση από τη φωτογράφηση έκτασης 40 σελίδων κι ετοιμαστείτε για δροσερές βουτιές στην Πατησίων.

«Θάλασσα» – Ο Γιώργος Λάνθιμος φλερτάρει ξανά με την ιστορία στις σελίδες της Vogue Greece, φωτογραφίζοντας ένα cover…

Gepostet von Vogue Greece am Donnerstag, 27. Juni 2019

 

Best of internet