Quantcast

Ο Sacha Baron Cohen εξηγεί λεπτομερώς πώς έχει γλιτώσει το βρωμόξυλο τόσα χρόνια

Πράγμα κατά γενική ομολογία αξιοθαύμαστο

THE NERDSTREAM

10 Ιουνίου 2019

Γενικά, κακά τα ψέματα, αυτό που κάνει ο Sacha Baron Cohen είναι μια μορφή τέχνης από μόνο του – είτε σ’ αρέσει είτε όχι. Κι αν η τέχνη δεν είναι η κατάλληλη λέξη εδώ πέρα για κάποιους, τότε ίσως θα έπρεπε να αναγνωριστεί τουλάχιστον ως extreme sport.

Δεδομένου πως πλέον αμφιβάλλουμε αν ποτέ βρίσκεται out of character ο Cohen, φαίνεται πως είναι ο ηθοποιός-perfomer που έχει ρίξει την περισσότερη δουλειά έβερ στις μεταμφιέσεις του προκειμένου να αποφύγει να τον αναγνωρίσουν. Κι αν στο παρελθόν ήδη είχε φτάσει στα άκρα κάμποσες φορές, πέρσι με το Who Is America? ξεφτίλισε τα πάντα και ξεπέρασε κάθε όριο που είχε θέσει στον εαυτό της η αμερικάνικη τηλεόραση.

Αυτές τις μέρες λοιπόν, ο Cohen εμφανίστηκε στο Actors on Actors του Variety και ρωτήθηκε από τον Don Cheadle πώς δεν το έχουν τσιμπήσει πουθενά μέχρι τώρα κατά τις τσιριμόνιες και τις παγαποντιές τις οποίες σκαρώνει. O Cohen απάντησε πως συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για το Who Is America? επιστράτευσε τον Tony Gardner, γνωστό makeup artist και σχεδιαστή ειδικών εφέ (υπεύθυνου για ταινίες σαν το Zombieland και το 127 Hours), προκειμένου να φτιάξει prosthetics που θα έμοιαζαν 100% με πραγματικά ανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Όλη αυτή η διαδικασία ώστε να γίνει ένα εντελώς καινούριο άτομο σήμαινε ότι ο Cohen προετοιμαζόταν 5-6 ώρες την ημέρα στην καρέκλα του makeup προκειμένου να είναι έτοιμος, ενώ μετά ήθελε άλλη 1 ώρα για να τα βγάλει από πάνω του. Αυτό σημαίνει αφοσίωση, όχι μαλακίες.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συζήτηση:

Best of internet