Quantcast

Ινδικο κανάλι ξεπερνάει τα 100 εκ. subscribers στο YouTube, μοιράζοντας πόνο στον PewDiePie

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ PEWDIEPIE

THE NERDSTREAM

31 Μαΐου 2019

Πολύ σκληρό πράγμα ο παγκόσμιος πόλεμος φίλες και φίλοι. Όχι, δε μιλάμε φυσικά για τον κυριολεκτικό παγκόσμιο πόλεμο, αλλά για κάτι πολύ πιο βάναυσο: τον παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ YouTubers για τον τίτλο του μεγαλύτερου, του σπουδαιότερου, του καλυτερότερου καναλιού στα ίντερνετς.

Κι ενώ σημαίνουσες μεγαλοφυΐες του ανθρώπινου πολιτισμού σαν τον Logan Paul ή τον Shane Dawson χαροπαλεύουν πέριξ των 20 εκ. subscribers κινδυνεύοντας να φάνε την σκόνη του Sin Boy ή των Τριών Μούτρων Late Night, ο μεγάλος αγώνας για την κορυφή διεξάγεται εδώ και καιρό μεταξύ δύο πολύ δυνατών παικτών. Του Σουηδού κρετίνου PewDiePie και της ινδικής εταιρίας παραγωγής T-Series.

Αυτός ο αγώνας είχε μια προσωρινή γραμμή τερματισμού που ήταν τα 100 εκ. subscribers, και νικητής αναδείχθηκε πανηγυρικά αυτήν την βδομάδα η T-Series. Εδώ το flex που έκανε στο twitter:

Μέχρι το φθινόπωρο ο PewDiePie είχε το παγκόσμιο προβάδισμα χωρίς αντίπαλο, αλλά όταν τελικά το ινδικό κανάλι που ασχολείται με μουσική και ταινίες τον ξεπέρασε φέτος το Μάρτιο εκείνος έβγαλε ένα βίντεο «συγχαρητηρίων» όπου εξέθεσε εκτενώς τον βαθμό στον οποίο ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΕ:

Κι όχι ότι έχουμε κάτι υπέρ της T-Series, χεστήκαμε για την εταιρεία, αλλά ο πόνος που μοιράστηκε στο ρατσιστικό κωλοπαίδι, την ντροπή του Θορ, το πάμπλουτο ξανθό μπουμπούκι της Σκανδιναβίας ήταν απολαυστικός. Ας πιει ένα κεφίρ να το χωνέψει ο άνθρωπος.

Best of internet