Quantcast

O George R.R. Martin εκθειάζει το Avengers: Endgame, κερδίζοντας ξανά λίγη από τη συμπάθειά μας

Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε κι εμείς το ίδιο για τον 8ο κύκλο Game of Thrones

THE NERDSTREAM

17 Μαΐου 2019

Ποια είναι τα δύο μεγαλύτερα pop culture events του 2019; Ναι, η απάντηση είναι εύκολη. Το ένα είναι το φινάλε του Game of Thrones. Το άλλο είναι το Avengers: Endgame. Και ποιος είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος να φέρει κοντά αυτά τα δύο μεγαθήρια; Μα ο George R.R. Martin φυσικά.

Ο συγγραφέας του A Song of Ice & Fire και τηλεοπτικός παραγωγός της σειράς του ΗΒΟ, πέρα από το να κράζε φινάλε άλλων σειρών και να μην γράφει τα βιβλία που απομένουν για την ολοκλήρωση της ιστορίας, κάθε τόσο ξεδίνει στο προσωπικό του blog σχολιάζοντας την nerd επικαιρότητα. Σ’ ένα από τα τελευταία του posts, λοιπόν, ο γενειοφόρος γέροντας αποφάσισε να σχολιάσει την τελευταία ταινία Avengers.

Συμφωνώντας με το υπόλοιπο 99% της ανθρωπότητας που λάτρεψε το Endgame, ο Martin επισημαίνει πως η ταινία ήταν φανταστική, εκθειάζοντας το γεγονός πως οι δημιουργοί της κατάφεραν να χωρέσουν όλους αυτούς τους χαρακτήρες σε μία ταινία χωρίς να χαλάσουν τα storylines τους (ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ) και συγχαίροντάς τους συγκεκριμένα για την εναρκτήρια σκηνή του Hawkeye, τις σκηνές του Ant-Man και φυσικά τον Iron Man.

Τέλος, σημειώνει πως το ποντίκι (ξέρετε ποιο) θα έπρεπε να είναι πλέον επίτιμος Avenger κι ότι ο προσφάτως εκλιπών Stan Lee θα ήταν αληθινά περήφανος για το αποτέλεσμα.

Best of internet