8 πολύτιμα μαθήματα ζωής που πήραμε λιώνοντας με ταινίες και σειρές σα να μην υπάρχει αύριο

Ο κόσμος είναι ένα καλύτερο μέρος πια

THE NERDSTREAM

16 Μαΐου 2019

Το να κάνεις ένα σωστό binge-watching δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν αρκεί απλά να στρωθείς σε έναν καναπέ ή μια πολυθρόνα και να περάσεις 234 ώρες χαζεύοντας ταινίες και σειρές σε μια οθόνη. Το πράγμα είναι επιστήμη – μια γλυκιά, επικίνδυνη επιστήμη. Θέλει παράλληλα να οργανωθείς σωστά ώστε να μην χρειαστεί να σηκωθείς από τον καναπέ σε βάθος 2-3 ημερών. Να έχεις κανονίσει τα πράγματα έτσι ώστε τρόφιμα και ποτά να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στο χέρι σου. Να μην ξανασυναντήσεις το φως του ήλιου παρά μόνο για να αγοράσεις ψιψιψόνια. Θέλει θάρρος, γενναιότητα, προσήλωση, πρόγραμμα.

Κι επειδή αυτά είναι ζόρικα πράγματα, τα οποία καλό θα είναι να μην τα δοκιμάσετε σπίτι παρά μόνο αν το λέει η περδικούλα σας, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τα 8 σημαντικότερα μαθήματα ζωής που πήραμε από το επαγγελματικό μας κάψιμο με ταινίες και σειρές, ώστε να σας τραβήξουμε κι εσάς μαζί μας στον παράδεισο του σκοτεινού δωματίου, του κατεβασμένου τηλεφώνου, του αιώνιου delivery, της λευκομπλέ έκστασης της αναμμένης οθόνης.

Απόλαυσε υπεύθυνα:

Δεν μπορείς ποτέ να απογοητεύσεις τους ψεύτικους φίλους σου στην οθόνη

Σε αντίθεση με τους πραγματικούς φίλους σου, φυσικά, οι οποίοι έχουν παραιτηθεί από την προσπάθεια να σε σηκώσουν από τον καναπέ εδώ και κάμποσα χρόνια κι απλά περιμένουν πλέον να τους ειδοποιήσουν οι γείτονες όταν αρχίσει να αναδύεται αυτή η παράξενη μυρωδιά πίτσας ενός μήνα και σουβλακιού δυο βδομάδων από το σπίτι σου.

Οι χαρακτήρες των σειρών ποτέ δεν σε ρωτάνε πόσα μαθήματα χρωστάς

Επίσης: δεν σε ρωτάνε ποτέ αν βρήκες δουλειά, αν πλήρωσες τα κοινόχρηστα, αν παρέλαβες την θεία Ελενίτσα από τα ΚΤΕΛ, αν θα επιστρέψεις ποτέ τα τάπερ, αν έχεις βρει καμιά κοπέλα ή αγόρι, αν θα παντρευτείς ποτέ, αν θα κάνεις παιδιά.

Μπορείς να κράζεις όσους βλέπουν τηλεόραση εφόσον εσύ βλέπεις από tablet

Έτσι κι αλλιώς, η τηλεόραση είναι τόοοοοσο 90s πλέον. Αν είσαι αληθινός μύστης του καψίματος, τότε βλέπεις ακριβώς ό,τι κι οι βασικοί ανθρώποι αλλά σε pc, laptop, tablet, κινητό, ρόλοι με οθονίτσα αριθμομηχανή και ξεχασμένο Tamagotchi που είχες από την 5η δημοτικού. 

Δεν χρειάζεται να καθαρίσεις το σπίτι αν ο μόνος που μπαίνει μέσα είναι ο ντελιβεράς

Κι ο ντελιβεράς δεν πρόκειται να σε κρίνει ποτέ, αγαπητέ φίλε. Ο ντελιβεράς σε δέχεται όπως είσαι, δεν ζητάει να γίνεις ένας άλλος, ξέρει τι σε κάνει ευτυχισμένο και στο προσφέρει χωρίς να ζητάει αντάλλαγμα. Γι’ αυτό να δίνεις tips, γαϊδούρι.

Δεν χρειάζεται ποτέ να ξυπνήσεις νωρίς το πρωί αν δεν κοιμηθείς καθόλου όλο το βράδυ

LIFE = HACKED.

Το φαγητό που έχεις στο ψυγείο από το Πάσχα δεν θα χαλάσει ποτέ άμα μπιντζάρεις αρκετή ώρα ώστε να αλλάξεις τον γεωμετρικό χαρακτήρα του χωροχρονικού συνεχούς

Αρκεί να πιστέψεις σ’ αυτό, αγαπητέ φίλε. Αρκεί να πιστέψεις.

Κανείς δε μπορεί να σε κράξει ότι είσαι όλη μέρα online άμα βλέπεις ταινίες και σειρές offline

Μπορεί να νιώθεις πάνω σου το επικριτικό βλέμμα των ανθρώπων που σε κρίνουν για το γεγονός ότι είσαι όλη μέρα σ’ αυτό το ίντερνετ του διαβόλου, αλλά τι θα έχουν να πουν όταν εσύ θα κατεβάζεις από το Novaflix τις σειρές ή τις ταινίες που θέλεις ώστε να την βλέπεις offline, μακριά από το ψηφιακό οχυρό του σατανά; Τίποτα δεν θα έχουν να πουν. Τίποτα.

Δεν θα τελειώσει ποτέ το Game of Thrones άμα βλέπεις τις προηγούμενες 7 σεζόν του μέχρι την αιωνιότητα

Δες όλες τις προηγούμενες σεζόν, τα αμέτρητα extras, behind the scenes και features από όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία βρίσκονται στο Novaflix και λιώσε με τις ώρες και προετοιμάσου για τα τελευταία επεισόδια. Η νέα υπηρεσία περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα από πολυαναμενόμενες ταινίες αλλά και δημοφιλείς σειρές που προβάλλονται ακόμη και ταυτόχρονα με την Αμερική, και την οποία μπορείς να δοκιμάσεις δωρεάν για 30 μέρες. Έχει και live TV! Απίστευτο!

 

Best of internet