Quantcast

O Nicolas Cage που τραγουδάει καραόκε σε έξαλλη κατάσταση είμαστε εμείς λίγο πριν την άδεια του Πάσχα

Not the hero we deserve, but the hero we need

THE NERDSTREAM

25 Απριλίου 2019

Όχι μόνο δεν έχουμε κρύψει ποτέ την λατρεία μας για τον Nicolas Cage, φίλες και φίλοι, αλλά τουναντίον έχουμε εκφράσει πολλάκις την προθυμία μας να τον δοξάσουμε ως τον έναν και μοναδικό σωτήρα της ανθρωπότητας – ακόμα κι αν αυτό σημάνει το τέλος μας.

Γενικά, τα πάει καλά τελευταία ο γλύκας μας. Ήδη πέρσι τον αποθεώσαμε στο Mandy, το Mom and Dad και το Spider-Man: Into the Spider-Verse, ενώ ανυπομονούμε επίσης να το κάνουμε μελλοντικά στις αλλόκοτες, πολύ αλλόκοτες ταινίες που ετοιμάζει. Αν ήταν στο χέρι μας βέβαια, όλες οι ταινίες θα είχανε Nicolas Cage, αλλά τέλος πάντων.

Κι αφού, λοιπόν, λιγότερο από ένα μήνα νωρίτερα έκανε την λεγόμενη κίνηση Ross-and-Rachel και παντρεύτηκε μεθυσμένος στο Λας Βέγκας (LIKE A BOSS, να προσθέσουμε), τώρα εθεάθη σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες να τραγουδάει καραόκε σε αλλόφρονα κατάσταση το Purple Rain του Prince.

Χαίρε, σκοτεινέ άρχοντα! Οι πιστοί σου δούλοι περιμένουν να σε υπηρετήσουν – αλλά από την άλλη βδομάδα αν γίνεται, γιατί τώρα ξεκινάει η άδειά μας για το Πάσχα.

Best of internet