Quantcast

Ο Daniel Portman του Game of Thrones σπάει τη σιωπή του για τα χουφτώματα που τρώει στο δρόμο τόσα χρόνια

HIS EYES ARE UP THERE

THE NERDSTREAM

24 Απριλίου 2019

Δεν είναι εύκολο πράμα να παίζεις στο Game of Thrones φίλες και φίλοι. ΟΚ, πιθανώς να το κάνει πιο εύκολο το γεγονός όχι κολυμπάς στο χρήμα, αλλά και πάλι. Ενδέχεται το βάρος της επιτυχίας να είναι μεγάλο πάνω στην ψυχούλα σου. Η Sophie Turner έχει πει ότι έφτασε στην κατάθλιψη. O Kit Harington έκανε για χρόνια ψυχοθεραπεία. O Jack Gleeson (ο ηθοποιός που έπαιζε τον Joffrey) παράτησε την υποκριτική της οθόνης και το ριξε αποκλειστικά στο θέατρο.

Ένας άλλος ηθοποιός της σειράς του Game of Thrones, λοιπόν, που επίσης έχει περάσει δύσκολα αυτά τα χρόνια στη ζωή του εκτός σειράς είναι ο Daniel Portman, δηλαδή ο άνθρωπος που υποδύεται τον άρχοντα Podrick. Για την ακρίβεια, μιας κι η σεξουαλική φήμη του στη σειρά προηγείται του ιδίου του ανδρός, ο Portman έχει δεχτεί ουκ ολίγα χουφτώματα από random γυναίκες στο δρόμο, οι οποίες μάλλον δυσκολεύονται να συλλάβουν τη διάκριση ανάμεσα στην μυθοπλασία και την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε αυτή τη βδομάδα στο Esquire και σημείωσε πως είναι κυρίως μεγαλύτερες ηλικιακά γυναίκες που τον έχουν τζολέψει από το πουθενά στη μέση του δρόμου, σημειώνοντας επίσης πως, ξέρετε, δεν είναι καθόλου κουλ να παρενοχλείς κάποιον ακόμα κι αν το κάνεις ως καλοπροαίρετο αστείο. Παρόλα αυτά, ο Portman προσθέτει πως σε κάθε περίπτωση αποτελεί τιμή του να υποδύεται τον Podrick, έναν τόσο αγαπημένο και προικισμένο χαρακτήρα.

Κι επειδή στο τελευταίο επεισόδιο μας είπε κι ένα τραγούδι ο μερακλής, πάμε έναν γρήγορο φόρο τιμής:

Best of internet