Quantcast

«Να πα να γαμηθούν»: Έξαλλος ο Kit Harington με τους haters του Game οf Thrones

Ειπώθηκαν λόγια σκληρά

THE NERDSTREAM

19 Απριλίου 2019

Εντάξει ρε παιδί μου, δεν είπαμε ότι η πρεμιέρα του 8ου κύκλου του Game of Thrones ήτανε χάλια. Απλά είπαμε ότι, ΟΚ, όσο να πεις, μπορούσε να κάνει και κάτι τις παραπάνω πέρα από το να σετάρει διεκπεραιωτικά το πού βρίσκεται ο καθένας και ποιος συναντιέται με ποιον κλπ. Δεν είναι ανάγκη όμως να καταφεύγουμε σε ακραίες λύσεις και να λέμε βαριές κουβέντες.

Γιατί αυτό ακριβώς έκανε, αν θέλετε, ο Kit Harington, δηλαδή ο πολύς Jon Snow της αγαπημένης σειράς που φέτος φτάνει στο τέλος της. Πιο συγκεκριμένα, ο κατά τ’ άλλα συμπαθής ηθοποιός μίλησε αυτές τις μέρες στο Esquire και σχολίασε εκτεταμένα τις αντιδράσεις του λαού προς την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, έστρεψε τα βέλη της κριτικής του προς τους κριτικούς (ωπ) που βιάστηκαν να κράξουν την πρεμιέρα.

Αφού επισήμανε ότι συχνά οι κριτικοί δεν λαμβάνουν υπόψιν πόσο κόπο και χρόνο χρειάζεται κάθε επεισόδιο για να γραφτεί και να γυριστεί, ώθησε κάθε κριτικό που γράφει μέσα σε ένα μισάωρο αρνητική άποψη για το Game of Thrones να κάνει κάτι πολύ απλό: “Όποιος κριτικός κάθετε μέσα σε μισή ώρα και γράφει μια αρνητική κριτική γι’ αυτή τη σεζόν, για μένα μπορεί να πάει να γαμηθεί“.

Λοιπόν, αυτά είναι βαριά λόγια και καλό είναι να μην λέγονται, εντάξει; Να είστε μονιασμένοι, να μην τσακώνεστε.

Best of internet