Quantcast

Για 15.000 δολάρια πωλούνται εισιτήρια του Avengers: Endgame στο eBay, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό

Αν κάτι ενθαρρύνει το ίντερνετ, αυτό είναι οι ψύχραιμες αντιδράσεις

THE NERDSTREAM

4 Απριλίου 2019

Ώπα ρε παιδιά, είπαμε, όχι και τέτοια. Καλό είναι το hype, κι εμείς έχουμε ερεθιστεί ιδιαιτέρως με την έξοδο του Avengers: Endgame στις αίθουσες (25 Απριλίου, μην ξεχνιόμαστε), κι εμάς θα μας αρμέξει η Disney, αλλά δε χρειάζεται να φτάνουμε στα άκρα.

«Ποια άκρα;», ακούμε να ρωτάμε αγαπητοί φίλοι. Θα σας πούμε αμέσως. Την Τρίτη που μας πέρασε, ξεκίνησε η προπώληση για τα εισιτήρια της πρεμιέρας, και προφανώς επροκλήθη ένας σχετικός πανικός. Κι όταν λέμε πανικός, δεν εννοούμε ότι ο κόσμος παίρνει τηλέφωνα και σπαμάρει τους υπαλλήλους των σινεμά. Εννοούμε ότι πουλάει εισιτήρια στο ίντερνετ για πολλές χιλιάδες δολάρια, όπως θα έκανε κάθε εντερπρενέρ που σέβεται τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα, αν ρίξει κανείς μια ματιά στο eBay, θα βρει εισιτήρια να έχουν πωληθεί για 5.000 δολάρια, άλλα να πωλούνται για 10.000 δολάρια, και τον πρωταθλητή των ηλίθιων εξόδων να στέκεται αγέρωχος στο θρόνο του ζητώντας 15.000 για ένα γαμω-εισιτήριο του Avengers: Endgame. Κατά τ’ άλλα, η εταιρία πώλησης κινηματογραφικών εισιτηρίων Fandango, η μεγαλύτερη στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε πως η προπώληση του Endgame ξέφυγε τόσο πολύ που έσπασε κάθε ρεκόρ μέσα σε 24 ώρες.

Άλλη μια μέρα που το ίντερνετ έκανε περήφανη την ανθρωπότητα. Προχωράμε.

Best of internet