Quantcast

Οι άγριοι ιθαγενείς του ίντερνετ θέλουν το Avengers 4 να τελειώσει με τον Ant-Man να εκρήγνυται στον μωβ κώλο του Thanos

The Thanus Theory, αν θέλετε

THE NERDSTREAM

28 Μαρτίου 2019

Έπρεπε να το περιμένουμε. Όσο πλησιάζει ο καιρός για την πρεμιέρα του Avengers: Endgame, ο κόσμος έχει αρχίσει να τα χάνει. Πέρσι με το Infinity War, πέρα από τον ωκεανό memes, το πιο υπέροχο πράγμα που συναντήσαμε στην μαγική αλλά κι επικίνδυνη γη του ίντερνετ ήταν το γεγονός ότι ένα reddit υποστηρικτών του Thanos διέγραψε τα μισά μέλη του. Τώρα, τα σκατά έγιναν ακόμα πιο αληθινά.

Θυμάστε στο Ant-Man και το Captain America: Civil War που ο Paul Rudd έγινε από λιλιπούτειος γιγάντιος; Ε, ο ευγενής ψηφιακός λαός έχει να προτείνει κάτι πολύ συγκεκριμένο για την λύση του Avengers δράματος. Ως γνωστόν, ο Ant-Man δεν ήταν στο Infinity War, οπότε θα μπορούσε τώρα κάλλιστα να σκάσει μύτη ως ζωύφιο, να εισχωρήσει (ή εισγωρήσει) στα οπίσθια του Thanos, κι έπειτα να γιγαντωθεί διαλύοντας τον πτωχό μωβ γίγαντα στα εξ ων συνετέθη.

Δεν θα πούμε όχι, αγαπητοί φίλοι κι αγαπητές φίλες. Δεν θα πούμε όχι. Προς το παρόν, μπορείτε να διαβάσετε σ’ αυτό το μέγα αφιέρωμα του Vox την συναρπαστική ιστορία αυτής της άκρως λογικής θεωρίας συναισθηματικά ωριμότατων νεαρών nerds που ενθουσιάζονται με εκρηγνυόμενους κώλους, και να θαυμάσετε κάποια από τα αραβουργήματα λαϊκής τέχνης που ανθολογήσαμε παρακάτω:

http://i-am-vail.tumblr.com/post/183670154862/if-i-had-to-see-it-yall-have-to-see-it-too

Best of internet