Quantcast

Επίσημο άθλημα γίνεται η μονομαχία με φωτόσπαθα, αλλά θα πρέπει να κάνετε το βζζζν βζζζν μόνοι σας

Η Γαλλική Ομοσπονδία Ξιφασκίας δεν φοβάται να καινοτομήσει

THE NERDSTREAM

20 Φεβρουαρίου 2019

Επιτέλους δικαίωση για όλες εκείνες τις ώρες που κάνατε βζζζν βζζζν (αυτόν τον ηδονικό ήχο για τον οποίο έχουν γραφτεί τόμοι ιντερνετικής έρευνας) μπροστά στον καθρέφτη κραδαίνοντας ένα σκουπόξυλο για Lightsaber, αγαπητοί νεαροί padawans. Το ξυλίκι με φωτόσπαθα γίνεται επίσημο άθλημα. Αλίμονο όμως, μην φανταστείτε πως πρόκειται για κάποιου είδους αγνή κίνηση αγάπης προς το ευγενές εργαλείο του Star Wars σύμπαντος.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Associated Press, η Γαλλική Ομοσπονδία Ξιφασκίας αποφάσισε να αναδείξει την μονομαχία lighstaber σε επίσημο άθλημα, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερα πιτσιρίκια στο ευγενές άθλημα της ξιφασκίας, αφού απ’ ό,τι φαίνεται η νεολαία προτιμάει πλέον να παίζει με τα κομπιούτερς παρά να να επιδίδεται σε μεσαιωνικού τύπου μονομαχίες.

Όπως βλέπετε και σ’ αυτό το βίντεο, οι αθλητές φέρουν σπάθα φωτιζόμενη και αποτελούμενη από πολυκαρμπονικό υλικό, οπότε ακόμα δεν υπάρχει η δυνατότητα για τεμάχισμα ανθρώπων στην μέση σαν να πρόκειται για ένα γαμημένο κομμάτι βούτυρο:

Αν, λοιπόν, νομίζεται πως έχετε τα απαιτούμενα skills για να αγωνιστείτε στην φωτοσπαθομαχία σε επαγγελματικό επίπεδο, μην διστάσετε να ταξιδέψετε μέχρι την Γαλλία. Ας σημειώσουμε, βέβαια, πώς πάντα υπάρχει μια σημαντική πιθανότητα να καταλήξετε εν τέλει σε κάτι τέτοιο:

Best of internet