Quantcast

Πέθανε ο Oreo, το ρακούν μοντέλο πίσω από τον χαρακτήρα του Rocket Raccoon

Κάδους σκουπιδιών σε άλλο γαλαξία θα ψάχνει πλέον ο Guardian Of The Galaxy της καρδιάς μας

THE NERDSTREAM

11 Φεβρουαρίου 2019

Έναν ήρωα του είδους τους θρηνούν εδώ και λίγες μέρες όλα τα απανταχού ρακούν. Το εν λόγω τετράποδο ονόματι Oreo, το οποίο ήταν ένα πραγματικά ξεχωριστό παράδειγμα ρακούν, καθώς ήταν αυτό που ενέπνευσε τον σκηνοθέτη James Gunn για τη δημιουργία του χαρακτήρα Rocket στο αυθεντικό Guardians of the Galaxy, έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες σε ηλικία 10 χρονών.

Ο θάνατος του Oreo ανακοινώθηκε μέσω του facebook λογαριασμού της φάρμας Quinta Layla, όπου το ρακούν ζούσε μέχρι το θάνατό του. Μια φωτογραφία με τον Oreo είχε δημοσιεύσει και ο ίδιος ο Gunn κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, συνοδευόμενη από τη λεζάντα «μόλις προσέλαβα καινούριο εργοδηγό..το να μασάς καλώδια είναι καλή φάση, έτσι;».

O Oreo ήταν και κυριολεκτικά έμπνευση για το franchise της Marvel. Χρησιμοποιήθηκε σαν οπτικό πρότυπο για τα CGI του Rocket, ενώ η φωνή δόθηκε από τον Bradley Cooper. Ο Gunn αργότερα θα έκανε άλλη μια εμφάνιση με τον Oreo στον ώμο, στην λονδρέζικη πρεμιέρα του Guardians. Όπως αναφέρει το post της φάρμας:

«Έχουμε τα πιο λυπητερά νέα σήμερα. Οι καρδιές μας ράγισαν καθώς χάσαμε τον καλύτερό μας φίλο, τον Φρουρό του Δικού μας Γαλαξία, τον κύριο Oreo Raccoon. O Oreo πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα μετά από μια πολύ σύντομη ασθένεια. Πολλά ευχαριστώ στους θαυμάσιους κτηνιάτρους μας για την συμπόνια και την φροντίδα τους.»

We have only the saddest news today. Our hearts are broken as we have lost our best friend, our Guardian of our Galaxy…

Gepostet von Quinta Layla am Donnerstag, 7. Februar 2019

«Oreo, έκανες τις ζωές τόσων ανθρώπων ευτυχισμένες. Υπήρξες ένας θαυμάσιος πρέσβης για κάθε ρακούν. Αγαπούσες τους ανθρώπους κάθε ηλικίας και τα άλλα ζώα. Απολάμβανες τα πάντα και φαινόταν. Ήσουν τέλειος.»

Μπορείτε να δείτε ένα βιντεάκι με πρωταγωνιστή τον μικρό Guardian of the Galaxy της πραγματικής ζωής (από τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας) εδώ:

Αντίο Oreo. Δε σε γνωρίσαμε, αλλά πολύ θα θέλαμε να είχες ψάξει και τον δικό μας κάδο σκουπιδιών.

Best of internet