Quantcast

Ο Liam Neeson σκοπεύει να συνεχίσει να κόβει κώλους, μέχρι το πράγμα να γίνει τελείως γελοίο τουλάχιστον

Ο πιο σκληρός 66χρονος καριόλης της γης όλης

THE NERDSTREAM

28 Ιανουαρίου 2019

Θα μπορούσε να είναι ο μπαμπάς σας, φίλες και φίλοι, ή για κάποιους από σας ο παππούς σας, κι όμως ο Liam Neeson συνεχίζει να κοπανιέται με πιτσιρικάδες ή λύκους on camera προκειμένου να αποδείξει πως αποτελεί έναν ιδιαιτέρως σκληρό καριόλη. Κι αλήθεια είναι πως μας έχει πείσει, κακά τα ψέματα.

Φυσικά, πρόκειται για έναν εξαιρετικό ηθοποιό, τον οποίο έχουμε λατρέψει εδώ και πολλές δεκαετίες σε ταινίες σαν το Excalibur, το The Mission, το Schindler’s List, το Darkman, το Michael Collins ή το Batman Begins, ενώ ομολογουμένως ήταν κι ένα από τα ελάχιστα καλά πράγματα στα prequels του Star Wars. Κι ενώ την τελευταία δεκαετία έχει αναδειχτεί σε action star με ιδιαίτερα απολαυστικές μπι-μουβιές σαν το franchise του Taken, το The Grey και το The Commuter, ο 66χρονος Neeson μίλησε πριν από λίγες μέρες στο Entertainment Weekly για τη νέα του καριέρα ως σκληρός καριόλης.

Ο Neeson, λοιπόν, δήλωσε το εξής για το Taken: “Ποτέ δεν έδωσα βάρος στη σκέψη «α, θα ήθελα πολύ να κάνω ταινίες δράσης». Δεν υπήρχε στον ορίζοντά μου. Διάβασα το σενάριο και, απλώς, σκέφτηκα «θα είναι τέλεια ν’ αράζω με κάθε μέρα με τους κασκαντέρ και να ρίχνω ξύλο». Θεωρούσα ότι η ταινία θα έβγαινε κατ’ ευθείαν σε DVD και δεν είχα πρόβλημα μ’ αυτό.” Έπειτα, δηλώνει πως θα συνεχίσει να τις κάνει αυτές τις ταινίες, έως ότου το πράγμα γίνει πραγματικά γελοίο, προσπαθώντας στο μεταξύ να διανθίζει την καριέρα του με ταινίες που γουστάρει περισσότερο, όπως το Silence του Martin Scorsese ή το The Ballad of Buster Scruggs των αδερφών Coen.

Στο μεταξύ, ο Neeson επιστρέφει αρχές Φεβρουαρίου με το Cold Pursuit, δηλαδή την ταινία με την καλύτερη αφίσα έβερ:

Best of internet