Quantcast

Πρωταγωνιστής του Black Mirror εγκαταλείπει τα social media για να διασώσει την ψυχική του υγεία, όχι κακή ιδέα γενικά

Το ίντερνετ είναι ένας σκληρός κόσμος

THE NERDSTREAM

4 Ιανουαρίου 2019

Γενικά, όσο να πεις, η αίσθηση που αφήνει το Black Mirror για την σύγχρονη τεχνολογία και επικοινωνία δεν είναι κι η πιο φωτεινή, η πιο χαρούμενη, η πιο αισιόδοξο. Ναι, δεν θα το φοβηθούμε, θα την αποκαλέσουμε απαισιόδοξη σαν σειρά. Και το τελευταίο χάπενινγκ της σειράς του Charlie Brooker, το Bandersnatch δηλαδή, δεν βελτίωσε και πολύ τα πράγματα όσον αφορά το μέλλον της σχέσης ανάμεσα στην τεχνολογία και τον άνθρωπο.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Bandersnatch, λοιπόν, ο Will Poulter (ο ξανθομπούμπουρας-ιδιοφυΐα δηλαδή) ανακοίνωσε χτες στο Twitter ότι εγκαταλείπει τα social media προκειμένου να προστατεύσει την ψυχική του υγεία, ευχαριστώντας τον κόσμο που είδε και εκτίμησε την interactive ταινία του Netflix:

Πολύς κόσμος εκτίμησε πως η απόφαση του νεαρού Poulter, που τον έχουμε δει επίσης στο Revenant και το Detroit, έχει να κάνει με το ιντερνετικό τραμπούκισμα που δέχτηκε έπειτα από τον ρόλο του στο Black Mirror, κάτι που το έχουμε συναντήσει κι άλλες φορές με πολύ πιο έντονο τρόπο εναντίον ηθοποιών (κυρίως γυναικών ή μειονοτήτων). Όχι ότι έχουμε παρακολουθήσει ενδελεχώς την ιστορία, αλλά ευχόμαστε στον Poulter να πάνε όλα καλά γιατί, εκτός των άλλων, φαίνεται πολύ γλυκούλης ο μαν.

Best of internet