Quantcast

Καλά πήγε αυτό: Ο Kevin Spacey ανεβάζει αλλόκοτο βίντεο και τρώει δικαστική καμπάνα την ίδια μέρα

Χειρότερη παραμονή Χριστουγέννων ever

THE NERDSTREAM

27 Δεκεμβρίου 2018

Αν αναλογιστούμε, φίλοι και φίλες, ότι για κάθε δήλωση ή κίνηση αστέρα του Χόλιγουντ κινητοποιούνται περίπου 3 ατζέντηδες, 5 publicists και 7 κινηματογραφικοί ή τηλεοπτικοί παραγωγοί, τότε το comeback του Kevin Spacey την παραμονή των Χριστουγέννων είναι μάλλον μια από εκείνες τις φορές που ο Θεός είχε στρέψει το βλέμμα αλλού γιατί δε μπορούσε ούτε να κοιτάζει από το πολύ embarassment.

Για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας, θυμίζουμε ότι ο πάλαι ποτέ αγαπημένος ηθοποιός κατηγορήθηκε πέρσι τον Οκτώβριο, όταν ξέσπαγε η καμπάνια του MeToo, από μπόλικους ανθρώπους για σεξουαλική παρενόχληση, κυρίως κατά ανηλίκων. Το άμεσο αποτέλεσμα ήταν πως απολύθηκε κακήν κακώς από το House of Cards, μεταξύ άλλων, του οποίου η τελευταία σεζόν προβλήθηκε φέτος χωρίς Frank Underwood. Κι εν τω μεταξύ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να θολώσει τα νερά, ο Spacey έβγαλε τότε και μια τσάτρα-πάτρα ανακοίνωση κάνοντας coming out ως gay.

Έναν και κάτι χρόνο αργότερα, λοιπόν, κι ενώ ο Kevin Spacey παραμένει άφαντος, ξαφνικά στις 24 Δεκεμβρίου κάνει ένα αλλόκοτο, creepy, τσαμπουκαλεμένο comeback δημοσιεύοντας ένα βίντεο ως Frank Underwood, με τον #diplhs τίτλο “Let me be Frank”, όπου frank=ειλικρινής, το πιάσατε. Καμαρώστε εδώ κατάσταση:

Το πρωί της ίδιας μέρας, εν τω μεταξύ, η Boston Globe βγάζει την είδηση ότι έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον Kevin Spacey για άλλη μια  (ανάμεσα στις πολλές άλλες) σεξουαλική παρενόχληση κατά ανηλίκου, ενός 17χρονου το 2016 σε ένα μπαρ στο Nuntucket της Μασαχουσέτης. Έτσι, ο Spacey θα αντιμετωπίσει τις κακουργηματικού τύπου κατηγορίες στο δικαστήριο στις 7 Ιανουαρίου.

Και φυσικά, αυτό καθιστά ακόμα πιο εξοργιστικό τόσο το βίντεο που ανέβασε όσο και το μεγάλο κύμα υποστηρίξής του σε likes και σχόλια.

Best of internet