Quantcast

Στα πρώτα καλά νέα για το 2019, έρχεται επιτέλους ( ; ) anime με τη ζωή του Μαρξ

Αυτό που όλοι περιμέναμε

THE NERDSTREAM

21 Δεκεμβρίου 2018

Αυτά είναι νέα, αγαπητοί φίλοι και φίλες σύντροφοι και συντρόφισσες. Η ζωή του Καρλ Μαρξ, του γλυκύτατου γενειοφόρου αγκιτάτορα του σοσιαλισμού, ετοιμάζετε να μετατραπεί σε anime. Με λίγα λόγια, η μετατροπή του κόσμου σε μια αλλόκοτα απολαυστική πλην τρομακτική deep web τρύπα συνεχίζεται ακάθεκτη.

Για την ακρίβεια, η σειρά κινουμένων σχεδίων για την ζωή του νεαρού Μαρξ θα δημιουργηθεί από την κινέζικη streaming υπηρεσία Bilibili και η χρηματοδότηση έρχεται κατευθείαν από το κινέζικο κράτος, το οποίο έχει τόση σχέση με τον Μαρξ όσο κι η γερμανική σοσιαλδημοκρατία του 1880 με ένα meme page για το Next Top Model.

Για να γιορτάσει, λοιπόν, τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Θείου Καρόλου, το Bilibili ετοιμάζει την anime σειρά The Leader, με την υποστήριξη του Προγράμματος για τη Μελέτη και την Ανάπτυξη της Μαρξιστικής Θεωρίας και της Κινέζικης Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών. Το Leader αναμένεται να έρθει στις οθόνες στην άνοιξη, πρώτα ο θεός.

Δείτε εδώ το trailer, και αναστατωθείτε μέσα σας μ’ αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο που μόνο ο συνδυασμός μαρξισμού και anime μπορεί να προσφέρει:

Best of internet