Quantcast

Ο δημιουργός του Venom πιστεύει ότι οι κριτικοί έθαψαν την ταινία επειδή είναι κωλόγεροι

Είπαν να κάτσουν εδώ με τη νεολαία

THE NERDSTREAM

20 Δεκεμβρίου 2018

Δίχασε τον λαό το νέο Venom με τον Tom Hardy. Πολύς κόσμος το έκραξε, λέγοντας πως είναι τελείως ξεπερασμένο σαν superhero ταινία ή απλώς μια χαμένη ευκαιρία (ανάμεσά τους κι εμείς). Πολύ κόσμος, όμως, το γούσταρε τρελά γιατί αφενός Hardy κι αφετέρου Venom, κι η ταινία θέρισε στα εισιτήρια παγκοσμίως.

Ενώ λοιπόν στο Rotten Tomatoes έχει ένα σκορ από κριτικές που με το ζόρι φτάνει το  29%, η ταινία στο box office έχει φτάσει τα 852 εκ. δολάρια. Γι’ αυτό το θέμα μίλησε ο Todd McFarlane, συνδημιουργός του Venom (από κοινού με τον David Michelinie το 1988) και δημιουργός του Spawn (που επίσης έρχεται στη μεγάλη οθόνη), δίνοντας συνέντευξη στο Yahoo Entertainment.

Συγκεκριμένα, ο McFarlane δήλωσε πως οι κριτικοί κάνουν λάθη όταν μπαίνουν σε μια ταινία ξεχνώντας την ηλικία τους. Ότι δηλαδή μπαίνουν στην αίθουσα σαν 4οχρονοι μαντράχαλοι και δεν σκέφτονταν πώς θα τους φαινόταν αν ήταν 16 χρονών. Έπειτα, ενώ δήλωσε πως πάντα θα είναι θετικά προκατειλημμένος με τον Venom, είπε πως η ταινία του Ruben Fleischer έπιασε τον χαρακτήρα πολύ καλύτερα από το Spider-Man 3 του Sam Raimi (ΟΚ, ναι, προφανώς).

Best of internet