Quantcast

Αυτό το viral κίτρινο αρούρι αποδεικνύει ότι ο Pikachu είναι αληθινός γαμώτο

Οι άπιστοι θα πληρώσουν

THE NERDSTREAM

4 Δεκεμβρίου 2018

Νομίζατε ότι οι Ιάπωνες σχεδιαστές manga και anime είναι τρελοί και φτιάχνουν ασυνάρτητα πράγματα, ε; Βασικά, ναι, οι Ιάπωνες σχεδιαστές manga και anime είναι τρελοί και φτιάχνουν ασυνάρτητα πράγματα, αλλά εδώ έχουμε μια υπέροχη εξαίρεση αγαπητές φίλες και φίλες. Ο Pikachu, αυτή η αγαπημένη σας χνουδωτή ηλεκτροφόρα μπάλα, είναι αληθινός.

Όλα ξεκίνησαν χτες που κυκλοφόρησε στα ίντερνετς η είδηση ότι ένας τύπος στην Αυστραλία βρήκε στη μέση του δρόμου ένα μικροσκοπικό possum και το διέσωσε από τους κινδύνους της ζωής στην πόλη της Μελβούρνης. Φυσικά, το γεγονός ότι το μικρό, χαριτωμένο, χρυσαφί αρούρι μοιάζει με το γνωστό Pokemon τράβηξε άμεσα την προσοχή των κτηνίατρων που το περιέθαλψαν και του φιλοθεάμονος κοινού που το έκανε viral στα social media.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το λιλιπούτειο possum είναι περίπου 5 μηνών και κατά πάσα πιθανότητα έπεσε από την πλάτη της μαμάς του, αλλά τουλάχιστον κέρδισε τα βλέμματα του ίντερνετ, οπότε όλα καλά. Πρόκειται για σπάνιο ζώο, προφανώς, και γι’ αυτό μεταφέρθηκε άμεσα σε ειδικό κέντρο φροντίδα άγριων Pokemon ζώων στην Αυστραλία, η οποία, να σημειώσουμε, είναι αρκετά κοντά στην Ιαπωνία.

Είναι πράγματι ο Pikachu, φίλες και φίλοι; IT’S POSSUMBLE, θα απαντήσουμε εμείς.

Best of internet