Quantcast

Αυτό το χνουδωτό σκυλί έχει παίξει σε δύο γαμάτες ταινίες φέτος, ας του δώσει κάποιος ένα Όσκαρ

Και σε μία κακή σειρά, αλλά δεν πειράζει

THE NERDSTREAM

27 Νοεμβρίου 2018

Δεν θα ‘πρεπε να υπάρχει κάποιου είδους βραβείο για ζώα-ηθοποιούς στην οθόνη; Τόσους και τόσους σκύλαρους έχουμε απολαύσει, από τον αρχοντικό ποιμενικό του Inspector Rex και την θρυλική Lassie μέχρι το δαιμονισμένο τζακ ράσελ του The Mask και το μπασκετικό γκόλντεν ριτρίβερ του Air Bud.

Ε, φέτος η σκυλο-υποκριτική είχε έναν αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο, κι αυτός ήταν η Olivia, το μικρό, χνουδωτό, λούτρινο, τρίχρονο λευκό τεριέ που βλέπετε και θέλετε να ζουλήξετε αυτήν τη στιγμή. Φέτος, λοιπόν, η Olivia έπαιξε στην απολαυστικότατη μαύρη κωμωδία Game Night με τον Jason Bateman και την Rachel McAdams, ενώ την προηγούμενη βδομάδα την είδαμε και για πολλή ώρα στην αγκαλιά της Viola Davis στο Widows του Steve McQueen.

Και μπορεί να έκανε και μια κακή επιλογή με το Insatiable του Netflix, αλλά μικρή είναι ακόμα, έχει όλη την ζωή μπροστά της. Πάντως, οι συμπρωταγωνιστές έχουν να λένε τα καλύτερα. Η Davis ας πούμε δήλωσε πως, ενώ γενικά βρίσκει τα σκυλιά αηδιαστικά (!), λάτρεψε αμέσως την Olivia κι ο Bateman εξήρε τον επαγγελματισμό της και την σοβαρότητά της στο γύρισμα, τονίζοντας βέβαια πως το άγχος την οδήγησε στο να κατουρήσει ουκ ολίγες φορές το σετ.

Να πούμε βέβαια πως, δυστυχώς, μιας και καμία από τις δύο ταινίες δεν προβλήθηκε στις φετινές Κάννες, η Olivia δεν κατάφερε να αποσπάσει υποψηφιότητα για το prestigious Palm Dog Award του φεστιβάλ. Ίσως του χρόνου.

Best of internet